Hogyan kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
Ne haragudjatok, tudom, hogy nem idevaló téma, de segítségre lenne szükségem! Anyukám nem takarít, én meg szégyellem a barátaim előtt, hogy nálunk állandóan koszos a fürdő, meg a konyha, általában csak ünnepek előtt takarít, de akkor sem igazán. Szóval kezembe akarom venni a dolgokat, csak nem tudom, hogy fogjak hozzá! Mivel kell kezdeni? Milyen tisztítószert vegyek? Légy szíves segítsetek!2014. jún. 17. 14:52
1/3 anonim válasza:
Fertotlenitoszert Wc, kagylo kimosasara. Mosogatoszert edenyek elmosasara. En a tuzhelyet is mosogatoszerrel tisztitom. Lehet kapni mososzert padlo felmosasara is. Jo takaritast
2/3 anonim válasza:
Ha ennyire nem takarít, akkor vízkő is lesz dögivel. Arra az ecet a legjobb, sima étkezési ecet. Én 20%-t veszek, ráöntöm a felületre, néhány perc és vízzel leöblítem, ronggyal letörlöm. Csodát tesz fürdőben, wc-ben.
Olvasd el, mi-mit tartalmaz, nehogy rossz szereket önts össze, mert gáz lehet belőle.
3/3 anonim válasza:
Szerintem kérd meg édesanyádat, hogy mondja el, mit hogyan kell letakarítani. Így együtt megcsinálhatjátok, a kérdéseidre is választ kapsz, és anyukád még észre is veszi magát esetleg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!