10 hetes babámat szeretném a saját ágyába szoktatni. Hogy kezdjek hozzá?
Cicin alszik el. Az ágya a mi szobánkban van, jó lenne, ha éjjel ott aludna, de nem tudom, hogy szoktassam oda.
Mennyi időt fog igénybe venni?
Tehát most köztetek alszik?
Az én fiam is cicin aludt el sokáig, utána megfogtam, betettem a kiságyba és ott aludt reggelig. Soha nem aludt velünk, külön szobája van.
had aludjon cicin, ez a legősibb módszer, jó anya vagy, a lehető legösztönösebben csinálod a dolgot!
zavar, hogy veled alszik?
csak mert az se baj, ha ott alszik veletek, ez is a legősibb dolog ám :)
amúgy ha berakod a kiságyba, te nem fogsz aludni, mert hiányozni fog, ő jól ellesz :)
én a helyedben egy bevált és szeretett módszeren nem változtatnék, tökéletes összhang MOST van.
:)
ui: ezért vagyok én így lepontozva, ezek miatt a tanácsok miatt. pedig akkora bizonyítékom van, hogy ez így jó! a kisfiamat vadidegen emberek dicsérik meg, mert olyan kiegyensúlyozott, és nem sír (4,5 hós).
szóval én nem térítenélek le a jelen utadról, tök nagy boldogság szívből, zsigerből (ösztönből) babázni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!