Rá lehet szoktatni a babákat 1 év körül, hogy saját ágyban aludjanak?
szia
bizony ,h nehéz lesz később.áldozz fel 3-4 éjszakát,h aztán a többit ne kelljen.még időben vagy-a szeparációs szorongás csak 7.hótól szokott jelentkezni.ekkora babának sztem 1-2 szopi bőven elég lenne-igazából neked könnyebb igy-és őt is könnyebben megnyugtatod.mi van a férjeddel? ő ezt hogy viseli? olvasd el a suttogót-nagyon sokat segithet.hidd el,menni fog-szép fokozatosan.nekünk 3 nap kellett-igaz nem aludt velünk,csak én voltam hulla-és a karomban elaludt-én is :-)közben-és amikor visszatettem sirt.persze,hiszem máshol ébredt-mint ahol elaludt.először csak napközben tedd az ágyába-maradj vele,bátorisd,simogasd-de ha már letetted ne vedd fel.beszélj hozzá-énekelj neki-legyen egy lefekvéses rituálé-én pl minden este az édes kisfiam-ra teszem be-és ő egyedül elalszik.még nem késő-kitartás-ne akard,h évekig nehéz legyen.olvasd a könyvet
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!