Van köztetek olyan tizenéves, aki vallásos?
Figyelt kérdés
Milyen kapcsolatotok van az egyes vallásokkal? Tagjai vagytok-e valamilyen egyházközösségnek? Hogy lettetek azok? A családotok mit szól hozzá?
kort és nemet is írjatok, légyszi :)
2014. jún. 15. 16:34
11/13 anonim válasza:
Én katolikus vagyok :) Mint a családom többi tagja :)
12/l
12/13 anonim válasza:
9-es, vannak olyan református egyházak, ahol van felnőtt konfirmáció. Evangélikusnál is hátha. Baptistáknál meg eleve bemerítkezés van, felnőtt korban keresztelnek. Ha felnőtt konfizol, akkor is meg fognak keresztelni, de hogy melyik egyháznál hogy működik pontosan, azt nem tudom, csak a sajátomat... Az illetékes lelkésszel lenne érdemes megbeszélni, mivel jár. :)
13/13 anonim válasza:
Én muszlim vagyok de a családomban mindenki keresztény. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!