A 18 éves lányom elhatározta hogy segít egy drogfüggő barátján. Szülők! Ti hogyan viszonyulnátok egy ilyen ötlethez? én aggódom érte
Én 20 éves voltam,
mikor segítettem, és nekem ment! Azóta az ember nem nyúlt
drogokhoz. Valószínűleg akik itt pánikolnak a sztorin, annyit konyítanak a témához, mint a dédanyám (rip). Ezeknek az embereknek sokszor csak egy másik ember szerető karnyújtása kell, és az, hogy lássák nem vesztek el,
mert van aki így sem fordul el tőlük, és szeretet ad! A lányod igazán nagyszerű ember lehet, légy rá büszke, és ami a legfontosabb: BÍZZ BENNE, hiszen különben, hogy várhatod el tőle, hogy ő is bízzon benned?
Szerintem ez nagyon jó.
Nekem is volt hasonló, egy srác, aki szó szerint mindent csinált, de a sok szar mennyiségét valamennyire csökkentette az én befolyásomra (pl. energiaital függő volt 14 évesen - 2 l/nap, amikor ismert engem, max. két decit ivott). És például őt látva tudom, hogy nem minden élvezeti cikk a sátántól való, de a nagyrésze olyan, hogy ha van rád hatással, van rengeteg mellékhatása, és azok miatt hanyagolandó.
Annyi esze meg csak van a lányodnak, hogyha látja, hogy ennek az illetőnek mennyire elcseszte az életét a narkó, vagy pár gramm cucctól nem is lát, akkor lesz tapasztalata ilyesmiről, és tudni fogja, hogy ilyet soha ne csináljon, + ha valaki mégis tesz valamit, és baja lesz tőle, mi esetleg a teendő.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!