12-16 éves kamaszok! Lehetne pár kérdésem a nyárral kapcsolatban?
1. Utaztok nyaralni, ha igen, mennyi időre?
2. Hetente mennyit terveztek együtt lenni a barátaitokkal?
3. Mennyit vagytok/terveztek/szoktatok a levegőn lenni!
4. Mentek valamilyen táborba? Ha igen, milyen jellegűbe?
5. Általánosságban mennyit olvastok a nyáron?
6. Mi volt az első dolog, amit ma felkelés, reggelizés, elkészülés után csináltál?
7. Terveztek fesztiválozni? (Nagyobbakra vonatkozó kérdés)
8. Hogy / hol szereztek új barátokat a nyáron?
9. Mennyit fogtok tanulni a szünetben?
10. Kb. Mennyi pénzzel gazdálkodhattok (zsebpénz, diákmunka) a nyáron, amiből pl. strandra mentek, ruhát vesztek stb.
11. Kivel töltitek a nyár legnagyobb részét?
Nemet és kort is írjatok:)
1. Még nem tudm biztosan, de valoszínűleg 1 vagy 2 hétre biztos elmegyünk majd valahova.
2. Amennyit lehet, remélem hetente legalább 1x-2x összefutunk majd. (Elég sok mindent csinálnak a barátnőim a nyáron és nem lakunk egymáshoz túl közel.)
3. Hát jó lenne naponta legalább 1 órácskát kint tölteni a friss levegőn, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján van olyan, hogy napokig ki sem mozdulok a lakásból, máskor meg kb. egész nap kint vagyok.
4. Igen. Megyek a Középiskolások Szabadegyeteme nevű táborba, emelett lehet, hogy még egy angol tábor, egy ilyen média tábor szerűség és lehet, hogy egy ilyen "napközis" wakeboardos tábor is becsúszik, de az utóbbiak még nem biztosak.
5. Hát tavaly meg azelőtt elég keveset olvastam, de volt már olyan nyaram, amit szinte csak olvasással töltöttem. Idén szeretnék legalább 10-15 könyvet elolvasni a nyári szünetben.
6. Felmentem facebookra. Elöző este nagy program szervezkedésben voltunk, szóval muszáj volt. (Ez volt tegnap reggel.) Ma pedig reggeli után megnéztem a rendszeresen követett netes oldalaimat. Majd a jelenlegi sorozatomat (Teen Wolfot) néztem.
7. Szívesen mennék, de se társaságom, pénzem még talán lenne is, de nem hinném, hogy elengednének a szüleim. Pedig én nagyon szívesen mennék, egy-egy napra. Szóval nagyon valoszínű, hogy nem megyek, bár még ki tudja mi lesz.
8. Tábor, net, nem tudom
9. Valószínüleg rágyúrok majd az angolra, a németemet próbálom majd szinten tartani, estleg nyár végén majd megcsinálok egy-két matek példát, de nem akarok túlzottan sokat tanulni a nyáron.
10. Kb. 12 000 a havi zsebpénzem, plusz még van egy kis félretett pénzem, de azt nem igazán akarom elkölteni.
11. Valoszínű, hogy a családdal, meg a barátokkal.
1.Még nem tudom.
2.Változó.
3.Ez is változó.:D
4.Igen.Sport,könyvtártábor,sulis,kézműves táborba.:)
5.Elég sokat.
6.Elindultam az évzáróra.:D
7.Nem.:D
8.Táborokban,+ még nemtom.
9.Semennyit.
10.Nem tudom.
11.Család,barátok.
:))
12/L.
1.-1 hétre a Balatonra,1 hétre a nagynénimhez a Balatonra,és a mamákhoz+unokatesómhoz.
2.-Pár napot,mert úgy igazán nincsenek :(
3.-Napi 3-4 órát,ha nincs túl meleg
4.-Nem
5.-Jóóóóó sokat :)
6.-Neteztem :)
7.-Nem vagyok nagy :D
8.-Nem tudom :(
9.-Jóóóóó sokat :(
10.-Majd anyuékat fizetik :)
11.-Csálád :)
12-l :)
1. Kivételesen igen, Románia, egy hét.
2. Fene tudja, antiszociálisak vagyunk mind, talán 1-1 napot majd havonta.
3. Nem szoktam, de akarok, olyan napi 1 órát.
4. Nem, utálok táborozni.
5. Hát én egész évben napi 1-8 órát, amennyit csak tudok, nyáron ez kb. ugyanannyi, mert a tanulást felváltja a borsófejtés és társai.
6. Borsót fejtettem.
8. Nem szerzek, lásd második pont.
9. Heti 1 óra angol, meg ami az angol nyelvű magyar feliratos sorozatból rám ragad.
10. Hát abból, amit majd adnak. Nem kaptam előre.
11. A családommal.
14/L
17 évesen nem lógnék még ki nagyon? :D
1. Családilag nem valószínű, hogy megengedhetjük, hogy menjünk valahová. De lehet, hogy az egyik barátnőmhöz kiutazok külföldre (Románia) megtakarított pénzből, ha engedik.
2. Ez attól is függ, hogy ők hogy érnek rá, minél többet szeretnék! :)
3. Sajnos hőre ájulok, úgyhogy a meleg órákban nem sokat. Általában olyan napi fél órát minimum. :)
4. Igen. Résztvevőként ifjúsági csoportos táborba megyek barátokkal, egyházi jellegű a csoport alapvetően (=napi 1 áhítat). Segítőként szüleim által szervezett gyerektáborban leszek jelen, egyházi az is (=1 rövid áhítat), bejárós tábor, kézműveskedés, strand és kirándulás váltogatja egymást.
5. Hát, idén elég sokat kellene, drága magyartanárom feladott 35 kötelezőt... Szégyen, nem szégyen, amióta ránk erőltetnek olyan könyveket, amit amúgy sosem fogunk tanulni, sőt, még nem is az érdeklődési körünk, de legalább horribilisen hosszú, nem szeretek olvasni... De a kötelességeket igyekszem elvégezni.
6. Ünnepségre mentem. :)
7. Nem, nem szoktam.
8. Szerintem ismeretségeket főleg a táborban fogok kötni. Nálam a barátságszerzés egy elég hosszú folyamat. :)
9. Fent említettem a kötelezőket. Ja, és még 15 nyelvtantétel is kidolgozásra vár...
10. Ruhákat általában a szüleim finanszírozzák, mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy ritkán megyünk vásárolni, és akkor sem vesszük meg az egész boltot. :)
11. Család, barátok. :)
17/L
1. Igen, egy barátnőmmel, 2 hétre. A szüleimmel idén nem megyek nyaralni, de majd megpróbálom őket rávenni, hogy legalább a Balatonra nézzünk le pár napra. És szeretnénk még Bécsbe is elmenni, de csak 1-2 napra.
2. Ez változó. Hülyeség megtervezni.:)
3. Passz
4. Nem
5. Nem tudom, nem szeretek általánosságban beszélni. Mostanában nincsenek olyan könyvek, amik érdekelnek, mert ami érdekelt, azokat már rég elolvastam, a mostaniak meg csak vámpírokról/vérfarkasokról és hasonló nem létező teremtményekről szólnak, amiktől hányni tudok. De ha találok valami normális könyvet, ami nem is túl komoly (mert azt sem szeretem), akkor azt biztos elolvasom. Egyébként nagyon szeretek olvasni, de esküszöm, szinte lehetetlen ma már a korosztályomnak való jó könyvet találni.
6. Kisminkeltem, mivel vendégségbe mentünk.
7. Szerettem volna menni Balaton Soundra, de sajnos pont akkor megyek nyaralni is.
8. Furcsa volt nekem mindig is, hogy valakik komolyan eltervezik, hogy új barátokat szereznek. Szerintem ez nem így megy.
9. Semennyit. Nem buktam semmiből, előre meg minek tanulnék? :D
10. Passz
11. Alvással. Remélem.
17L kicsit kicsúsztam a korhatárból, bocsi!
1. Igen, anyuékkal. Tíz napra Olaszországba, öt-hat napra kempingezni.
2. A sulis barátaimmal nem nagyon fogok találkozni sajnos, mert nem megoldható, de a szomszédaimmal napi szinten leszünk együtt szerintem.
3. Sokat. Igyekszem minden nap kint lenni valamennyit.
4. Nem. Utálom őket.
5. Jónéhány könyvet el szoktam olvasni, négyet, ötöt legalább.
6. Neteztem.
7. Nem.
8. Külföldön mindig találkozom új fiatalokkal.
9. Nem sokat. Majd szeptemberben.
10. Ha kell valamire, általában adnak, de nincs konkrét összeg.
11. Egyedül. Én élvezem!!! :)
1. Utaztok nyaralni, ha igen, mennyi időre? Most voltam egy hétig Olaszországban cserediákprogramon.
2. Hetente mennyit terveztek együtt lenni a barátaitokkal? Inkább a barátommal és szinte minden nap. Barátnőmmel meg amikor neki jó, ugyanis ő dolgozik.
3. Mennyit vagytok/terveztek/szoktatok a levegőn lenni? Sokat! Nem akarok otthon punnyadni.
4. Mentek valamilyen táborba? Ha igen, milyen jellegűbe? Sajnos nem mehetek a kedvenc katonai táboromba, mert túl idős vagyok hozzá... De lehet, hogy megyek egy táborba. Nem tudom milyen jellegű, de az olasztanárnőm szervezi. :)
5. Általánosságban mennyit olvastok a nyáron? Amennyit csak lehet! :)
6. Mi volt az első dolog, amit ma felkelés, reggelizés, elkészülés után csináltál? Takarítottam és megírtam az olaszországi útinapló befejezését.
7. Terveztek fesztiválozni? (Nagyobbakra vonatkozó kérdés)Terveznék ha lenne pénzem és elengednének...de nem.
8. Hogy / hol szereztek új barátokat a nyáron? Nyaralás alatt, cserediákprogramon és táborban. És könnyen, mert nagyon barátkozós vagyok. :)
9. Mennyit fogtok tanulni a szünetben? Semennyit, az tuti...
10. Kb. Mennyi pénzzel gazdálkodhattok (zsebpénz, diákmunka) a nyáron, amiből pl. strandra mentek, ruhát vesztek stb. Amit a szüleim adnak. Nem kapok zsebpénzt. Ha kell valami, akkor adnak pénzt, vagy nem, ahogy épp tudnak.
11. Kivel töltitek a nyár legnagyobb részét? A barátommal. :)
Bocsi, de én már 17 éves vagyok.. :) 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!