12-16 éves kamaszok! Lehetne pár kérdésem a nyárral kapcsolatban?
1. Utaztok nyaralni, ha igen, mennyi időre?
2. Hetente mennyit terveztek együtt lenni a barátaitokkal?
3. Mennyit vagytok/terveztek/szoktatok a levegőn lenni!
4. Mentek valamilyen táborba? Ha igen, milyen jellegűbe?
5. Általánosságban mennyit olvastok a nyáron?
6. Mi volt az első dolog, amit ma felkelés, reggelizés, elkészülés után csináltál?
7. Terveztek fesztiválozni? (Nagyobbakra vonatkozó kérdés)
8. Hogy / hol szereztek új barátokat a nyáron?
9. Mennyit fogtok tanulni a szünetben?
10. Kb. Mennyi pénzzel gazdálkodhattok (zsebpénz, diákmunka) a nyáron, amiből pl. strandra mentek, ruhát vesztek stb.
11. Kivel töltitek a nyár legnagyobb részét?
Nemet és kort is írjatok:)
1. Igen, 6 napra.
2. Kéthetente. Hetente max. telefonon beszélünk.
3. Többnyire reggel/esténként szoktam levegőzni.
4. Igen, nemzetközi nyelvi tábor.
5. 1-2 könyvet elolvasok hetente.
6. Vettem magamnak egy jeges teát.
7. Igen. Ott leszek VOLT-on, meg ROCKMARATON-on is. Lehet Szigetre is kinézek.
8. Parkokban, plázákban, strandrokon, nyaralás alkalmával.
9. Majd augusztusban felfrissítem a dolgokat.
10. Azzal amit tavaly diákmunkával kerestem, illetve a szülinapi, karácsonyi pénz..
11. Család, barátok, rokonok.
17/l
1. Ezen a nyáron csak hegyekbe megyünk pár napra.
2. Szinte minden nap.
3. Délutántól estig levegőn vagyok.
4. Nem megyek.
5. Nem igazán szoktam olvasni, szóval nem sokat.
6. Elbicikliztem a közeli boltba.
7. Nem
8. Úgy, mint máskor.
9. Most eldöntöttem, hogy fogok, de úgy sem lesz belőle semmi.
10. Annyiból, amennyit a szüleim adnak, de lehet megyek melózni is.
11. Barátnőmmel.
14/L
1.Hétfőn indulunk Debrecenből Ausztriába 5 napra, onnan Olaszország egy hét, majd vissza egy napra Pestre, onnan 5 nap nyári tábor Zánkán, onnan megyek Arctic Monkeys koncertre a Volton, a nagyszüleim soproniak, szóval ott még leszek kb. 4-5 napot, aztán jövök haza Debrecenbe
2.Hát kb július felétől leszek itthon, de onnantól kezdve szerintem napi szinten
3. nyáron az ablakom mindig nyitva szóval :D , amúgy gondolom haverokkal megyek majd össze-vissza
4.igen, elméletileg vmilyen médiatábor
5.humán tagozatos vagyok, szóval nekünk alapból több kötelezőt kell elolvasni, de természetesen imádok olvasni, szóval kb. olyan 30-20 új könyvet szoktam egy nyár alatt
6.Elkezdtem összepakolni a pólóimat nyaralásra
7.Voltra sajnos a tábor miatt csak egy napra tudok menni, de gondolom itthon elmegyek Campusra, meg talán még szóba jöhet a Strand fesztivál
8.tábor, fesztivál. de amúgy nem nagyon szoktam új barátokat keresni
9.hát ez elég hülye kérdés. ki az a barom aki erre pazarolja el a nyarát? majd szeptembertől
10.kb. 15e, de ha kell akkor anyáéktól kunyizok
11. azért még a családdal :)
15 éves fiú
1. Sopronba egy hétre, Pesten lehet leszünk utána pár napot.
2. 4-5 napot/estét, bár a legtöbb barátom több órányira lakik.
3. Kb 4-szer járok hajnal 5-6 körül futni, az egy óra, délutánonként sétálok barátokkal, néha kirándulni megyünk családdal.
4. Nem megyek.
5. Ha olyan könyvet találok, akár 5-6 könyvet is kivégzek, de van, hogy csak rágódom egyen, mellette sok fanfictiont olvasok. Most a legnagyobb problémám, hogy joban megszerettem angolul olvasni, mint magyarul, és sokkal nehezebb beszereznem a könyveket.
6. A tegnappal válaszolok, mert most keltem: Bevettem egy fájdalomcsillapítót, ittam vizet, visszafeküdtem aludni egy jó kis hányingerrel.
7. Igen, megyek végig a VOLTra, Szigetre lehet egy-két napra kinézünk, meg kisebb fesztiválok itt a városunkban, ilyen ingyenes koncertek meg ilyesmik.
8. Nem keresek új barátokat, ha találok, akkor találok. Vagy neten, vagy valami buliban, de fesztiválon is haverkodtam már össze emberekkel.
9. Jogsit szeretnék meg ráhajtani a németre (középfokú nyelvvizsga a cél) meg az angolra (középfok pipa nem is akárhogy, felsőfok a cél)
10. Lehet lesz diákmunkám, de nem biztos még semmi. Ha valamire kérek pénzt, akkor kapok, persze ésszerűség határain belül. Még van a szülinapomról meg régebbről pénzem.
11. A családommal és a barátaimmal.
16/L
1.igen 2 hétre
2.1-2 napot
3.viszonylag
4.igen, szám szerint 3-ba: két edzőtáborba és Erdélybe, persze mindenhova barátokkal
5.az éppen aktuális kötelezőt és utána olyanokat amit szeretek ez általában 2-3 könyv
6.TV :D
7.egyenlőre még nem ,de majd 3-4 év múlva biztosan
8.táborok, strand
9.nem terveztem talán az utolsó héten egy picit
10.mivel egyenlőre még nem dolgozhatok ( legálisan ):DD ezért csak a zsebpénz marad de ezt se nagyon költöm mert általában megveszik a szüleim
11.nehéz eldönteni hogy a barátaimmal vagy a szüleimmel de talán inkább az utóbbi
13/L
1. Nem megyunk. sosem megyunk.
2. 3-4 nap
3. 4-5 orat. attol fugg mi a program
4. 2 taborba megyek. az egyik holnaptol pentekig itt lesz a varosban. nagyreszt levegon es itthon alszunk. 8-16 oraig. a masik pedig juliusban keszthelyen egy panzioban. sulis tabor. haverokkal tanarokkal de jo lesz. 6 napra! :)
5. 2-3-t terveztem a nyarra.
6. Meglocsoltam a viragokat a kertben.
7. -
8. Ha baratok bemutatnak az o barataiknak. esetleg kozossegi oldalakon.
9. Nem tervezek tanulni. Max az utolso heten at-at nezem a dolgokat. 8.-ba megyek.
10. Eppen amennyi kell es amikor kell. kerek anyatol. en altalaban nyar elejen ilyenkor juniusban szerzek be uj ruhafarabokat mert ilyenkor van a nevnapom es elmegxunk venni ezt-azt. Nem kell sokra gondolni. 3-4 polo meg 2 gatya meg furdoruha meg egy ket plusz akarmi es ennyi. ha meg kell penz
Valamire akkor kerek a szuleimtol.augusztisba megyek dolgozni a piacra segiteni a nagyszuleimnek arulni. Persze penzert. :)
11. Baratokkal csaladdal! :)
14/L :)
1.Igen, kb 4-5 napra
2.Amennyit csak tudunk
3.Amikor barátokkal találkozom
4.Nem
5.Csak a kötelezőt
6.Telón Facebookoztam
7.Eddig nem volt róla szó
8.Jók a régi barátok is
9.Szinte semmit.
10. Hát hónaponta 3000 ft + még ha kérek
11. 2 legjobb barátnőmmel :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!