Ti mit gondoltok ezekről a mai "SWAG" ekről?
Én ki nem állhatom őket...
Szerintem gusztustalanok.
Kit zavarnak?
Ha bunkók, nem megyek a közelükbe és probléma megoldva.
"Nekem az a bajom velük, hogy a "gyengébbeket" állandóan cseszegetik, és túl nagy képűek, és mindenkinek beszólnak, senkit/semmit nem tartanak tiszteletben.
Az hogy ilyen az öltözködésük... hát, váljék egészségükre..."
Sajnos a gyengébbeket mindenki bántja,és nem kell swagnek lenni hozzá.Én azt sem tudom,hogy mitől lesznek ők olyan különlegesek.Igen,5-6 éve,sőt már 2006-ban is az volt a divat,hogy ki volt a nagyobb emo,meg ki volt a nagyobb plázapic*a.
Az emokat cikizték a simán csak "menő" fiúk,a plázapic*ák meg cikizték az egyszerű lányokat.Akkoriban még viszont titkolták,ha valaki cigizett,sőt,nem is nagyon cigiztek.2009-2010 között jártam egy családnál egy ismerőssel,és ott volt 3 gyerek(2 fiú,1 lány),és a medencébe úsztunk,szórakoztunk,erre a nagyobbik fiú(akkor lehetett olyan 16 éves körülbelül) rágyújtott az anyja előtt.Az anyja nem szólt rá,én sem szóltam(hogyan is tehettem volna),de az ismerősünk meg megkérdezte a gyerek anyjától,hogy "te xy,nem szólsz rá?",és ezt válaszolta az anyuka:"Minek szóljak?Úgyis csinálja."
Aha,igaza volt a nőnek.
Csak most cserébe a hasonló felfogású nők,apák miatt az egész világon ilyenek lettek a kamaszok...,aki nem,az meg átlátja a helyzetet.
Tök mindegy,hogy valaki swag,vagy plázapic*a,nem szabad bántani SENKIT!Se szóval,se tettlegességgel.A legundorítóbb dolog a világon a bántalmazás.
Úgy gondolom,hogy ennél jobb az egyszerű elhanyagolás,mert akkor legalább nem foglalkozol vele!
Az öltözködés nem tetszik. Szerintem hülyén néz ki. A SWAG "életérzés", zene pedig végképp nem jön be.
A viselkedésük más tészta. Ismerek egy pár swagger srácot és csajt, akik normálisan viselkednek, és remekül ellehet velük beszélgetni.
Minden szubkulturának, stílusnak meg van a maga szennye. Mindegy, hogy punk, metalhead, alt-rocker, rap arc, esetleg raszta -e valaki. Ha hajlamos a bunkóságra, a nagyképűségre, megtalálja a neki való társaságot.
Nem bírom őket.
Az öltözködési stílusban csak ezzel a térdig lógó ülepű gatyákkal van bajom, szerintem undorító.
A fullcap lehet jó meg stílusos is ha valaki normálisan a fejére húzza és nem úgy hordja mint ahogyan a swag-ek tipikusan szokták.
És a többségük egy beképzelt divatmajom, ez a legnagyobb baj velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!