Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lehet ez az oka annak, hogy...

Lehet ez az oka annak, hogy drogozik?

Figyelt kérdés

A lányom valószínűleg drogozik.

Kiskorába az általános iskolába állandóan ki volt taszítva, nem volt egy normális barátja, és elég negatívan látta a dolgokat. Most 10.es és azóta rengeteget változott, optimistább, vannak barátai, de mégis néha mondja, hogy még mindig néha olyan kívülállónak érzi magát és ez rossz.

Szerintetek?

2014. jún. 4. 15:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
34%

A pupilla éppen tág szokott lenni egyes drogoktól...

De valószínűleg az a fajta szülő vagy, aki egyszer nem tudja normálisan megkérdezni, mi volt a gyerekével aznap (csak eddig jutnak "Mi volt ma?" -> "Semmi."). Így persze, hogy csak kombinálsz.

2014. jún. 4. 16:07
 12/29 A kérdező kommentje:

Ne minősíts engem hanem a kérdésre válaszoljál...

Szoktam vele beszélgetni, el szokta mondani, mi volt vele aznap, és mégis ez van..

2014. jún. 4. 16:08
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

"hát ki nem csinálta??"

Elég sokan nem.

De egyébként az észlelt pszichés tüneteknek pont az ellenkezője jellemző. Levertség, idegesség, túlérzékenység...

[link]

2014. jún. 4. 16:09
 14/29 A kérdező kommentje:
Jó azért ne úgy képzeld el, hogy húú de boldog, és felhőtlen kedve van..
2014. jún. 4. 16:11
 15/29 anonim ***** válasza:
80%
Minősítenem kell téged, mert semmi konkrétumot nem írtál, ami alátámasztaná, hogy drogozik. Így a kérdésedre nem lehet válaszolni, mert hamisnak tűnő az előfeltételezésed.
2014. jún. 4. 16:13
 16/29 A kérdező kommentje:
Mert nem azt akarom megtudni, hogy drogozik-e (már leírtam, hogy tudom, hogy drogozik) hanem az oka érdekel, hogy miért..
2014. jún. 4. 16:15
 17/29 anonim ***** válasza:
91%

Nem. Nem TUDOD, hogy drogozik. Akkor fogod tudni, ha rajtakapod, vagy kezedben van egy drogteszt eredménye. Most csak hiszed, és engem igazából az érdekelne, miért szeretnéd ennyire hinni, hogy drogozik a lányod.

Egyébként csak magadnak köszönheted a reakciókat, hiszen az elején még úgy fogalmaztál, hogy "valószínűleg drogozik".

2014. jún. 4. 16:18
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Ezek okoznak szűk pupillát: Opiátok

(mákszármazékok, ópium, morfium, heroin, codein)

De ha ezeket használná, akkor rendszeresen használná, valószínű suliba se járna, mindenáron pénzt kéne szereznie rájuk! Nem olcsók.. Szóval ezek súlyos függőséget okoznak! Nem lenne optimistább! És egyértelmű lenne, hogy komoly drogproblémái vannak! És ezt a suliban is észrevennék valószínű..

2014. jún. 4. 16:19
 19/29 A kérdező kommentje:
Jólvan most már eltakarodhatsz innen, szívd le másnak az agyát.
2014. jún. 4. 16:19
 20/29 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen szülő mellett én is drogoznék...
2014. jún. 4. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!