Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mutatnátok nekem arról képet,...

Mutatnátok nekem arról képet, hogy milyen annak a szeme aki drogozik?

Figyelt kérdés
Leginkább arra a "tekintetre" vagyok kíváncsi..
2011. aug. 11. 23:07
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
Milyen tekintetre??? Ne általánosíts már, h "drog"... Úristen...XD
2011. aug. 11. 23:16
 2/7 anonim ***** válasza:
2011. aug. 11. 23:18
 3/7 anonim válasza:
Én nem drogozok, mégis minden reggel azzal fogadtak suliban, hogy "mit szívtál?" xDDD Ők tudják...
2011. aug. 11. 23:19
 4/7 anonim ***** válasza:
De tényleg milyen drogra gondoltál?
2011. aug. 11. 23:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Minden drogtól és minden embernek más, nincs ilyen általánosságban...

Rajtam pl bizonyos drogok alig látszanak, amik az ismerőseimen pedig nagyon, míg van olyan is, aminél rólam messziről lerí, hogy valami nincs rendben, míg máson pedig nem szokott látszani.

De szerintem mind közül a legdurvábban eltorzult feje az embernek az alkoholtól van... (nekem biztosan, de mondjuk szökőévente egyszer iszom)

2011. aug. 12. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Amúgy meg kb így lehetne leírni:

Aki füvet szívott, annak kicsit piros a szeme és tágabbak a pupillái, de nem nagyon sokkal, tehát kb úgy néz ki, mint aki nagyon fáradt, vagy allergiás, vagy be van gyulladva a szeme.

Aki sokat ivott, az ugyanez, csak picit be is van dagadva hozzá...

Aki mondjuk extasyt, MDMA-t, kokaint, amfetamint, LSD-t használt, vagy bolondgombát vagy kaktuszokat evett annak pl csak annyi látszik a szemén, hogy tágak a pupillái, de mondjuk ha lsd-t, kaktuszt, vagy gombát evett akkor minden más szempontból nagyon gyanúsan fog viselkedni :) Ha extasyt vagy mdma-t vett be, akkor mosolygós lesz a tekintete, és nagyon nagy kedvvel csinál kb bármit, hatalmas energiával...

Ha heroinozik, vagy morfiumot, más morfinszármazákot, vagy ópiumot használ az illető, akkor nagyon szűkek a pupillák, mint egy gombostűfej, és úgy, hogy nem néz az illető a fénybe. Igazából ezt a legkönnyebb kiszúrni, a többinél csak találgathatsz, hogy valaki fáradt, allergiás vagy jó a kedve, semmi különbséget nem fogsz észrevenni...

2011. aug. 12. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:
LSD, gomba esetén a pupilla olyannyira kitágulhat, hogy az egész szem feketének tűnik. A füves tekintet védjegye a vöröses szemfehér. Nagyjából ennyi.
2011. aug. 12. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!