Van itt olyan tizenéves aki drogozik és szülei nem tudják?
Figyelt kérdés
titeket mi vit rá erre?2010. márc. 16. 22:28
1/8 anonim válasza:
a szüleim meghaltak autóbalesetben...tesóm nincsen...
2/8 anonim válasza:
Kedves mindkettőtök! Ha drogoztok az nem old meg semmit, fájdalmak, és kínszenvedés árán akartok meghalni? De az út, ami odavezet nagyon sok kővel van kirakva, izzó lávakővel, amin szépen átkell lépkednetek, hogy a végén hamuvá váljatok. Gyerekek ne tegyétek nincs olyan helyzet, amiből ne lehessen felülkerekedni. Gondoljatok az élet szépségeire, a fiatalságotokra. És arra hogy az egészségeteket ne adjátok oda a drognak! Felfalja az idegsejtjeiteket, szétroncsolja a májatokat, és kiírtja a szívetekben élő szeretetet. Éljetek de nélküle!
3/8 A kérdező kommentje:
én nem drogozom csak rokonaim között volt ilyen
2010. márc. 16. 23:16
4/8 anonim válasza:
Nagyon első szám első szeménynek tűnt!
5/8 anonim válasza:
"Aki droghoz nyúl, arra mindig azt mondják van egy problémája"
6/8 anonim válasza:
első vagyok...ezen a problémámon azt hiszem sosem fogok tudni felül kerekedni...
7/8 anonim válasza:
csak nem tizen éves vagyok hanem kereken 20
8/8 Bazsalikom1986 válasza:
Én 25 éves vagyok. 12-13 éves korom óta tolom a hallucinogéneket havi, időnként heti rendszerességgel és soha sem jöttek rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!