Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiam 11 éves és néha eltűnnek...

Fiam 11 éves és néha eltűnnek ötszázasok. Tegnap este is volt kint az asztalon, reggelre eltűnt. Sírva esküdözik, hogy nem nyúlt hozzá. Más hogy reagálna?

Figyelt kérdés
Ha kér, mindig megkapja. Nem is az összegen vagyok kiakadva. Csak valahogy mintha mostanában tűnnének el onnan ahová lerakom őket.
2014. jún. 4. 07:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
befutottam a boltba a sulija mellett...mondta, minden reggel elkölt nála 400 forintot:((
2014. jún. 12. 16:20
 12/14 anonim ***** válasza:
És mit vesz?Tőled veszi el rá a pénzt vagy volt eddig zsebpénze a mit költött?Próbálj meg zsebpénzt bevezetni.Havi 1000 ft vagy amennyi belefér a keretbe.Próbálja meg beosztani.Nincs más ötletem.
2014. jún. 12. 21:56
 13/14 A kérdező kommentje:

minden reggel 10 db pogácsát

ma kólát:(

amit kér, simán megkap

van zsebpénze

2014. jún. 12. 22:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez NAGY probléma. Ezek szerint simán letagadja, hazudozik és sír és folyamatosan lop. Ez baj.
2014. jún. 17. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!