Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megbuktam, és nagyon hülyének...

Megbuktam, és nagyon hülyének érzem magam, mit tegyek, hogy ez elmúljon?

Figyelt kérdés

Sosem buktam még meg semmiből, kettes sem voltam soha... De most megbuktam egy év végi vizsgán. Egy hét múlva javító vizsga, te én pont Olaszországban leszek iskolai cserediákprogramon, úgyhogy két nappal később vizsgázok. De így az egész olasz utamat végig tanulással kell töltenem.

Annyira butának érzem magam, nagyon rossz érzés. De a fizika sosem ment és nem tudom hogy fog így menni... Mit csináljak, hogy elmúljon ez a rossz érzés, és hogy tanuljak Olaszországban fizikát, ha még otthon sem tudtam rendesen megtanulni? :/ Mit csinálnátok a helyemben?

17L

2014. máj. 31. 19:09
1 2
 11/12 Tom Benko ***** válasza:
75%
Első sorban ne izgulj rá. Pihenj, kicsit ki kell kapcsolni, ha nagyon stresszelsz, az az eredméyn szempontjából káros. Másrészt pedig gyakorolj. Javaslom, hogy vedd ki a könyvtárból az 5-ösöm lesz fizikából könyvet, abban vannak szépen levezetett mintapéldák is, és gyakorolj. Próbáld megérteni a logikáját, ha megy, akkor látni fogod az elméletet is. Továbbá mindenben keresd a fizikát, a működést, az elvet. Olaszországban nappal nézelődj, élvezd a napfényt, a tengert, az életet, este pedig levezetésképpen tanulj egy kicsit. Végül pedig pihend ki magad.
2014. jún. 1. 10:25
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteket, meg a válaszokat! Mindent megfogadok! :)
2014. jún. 1. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!