Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megbuktam, és nagyon hülyének...

Megbuktam, és nagyon hülyének érzem magam, mit tegyek, hogy ez elmúljon?

Figyelt kérdés

Sosem buktam még meg semmiből, kettes sem voltam soha... De most megbuktam egy év végi vizsgán. Egy hét múlva javító vizsga, te én pont Olaszországban leszek iskolai cserediákprogramon, úgyhogy két nappal később vizsgázok. De így az egész olasz utamat végig tanulással kell töltenem.

Annyira butának érzem magam, nagyon rossz érzés. De a fizika sosem ment és nem tudom hogy fog így menni... Mit csináljak, hogy elmúljon ez a rossz érzés, és hogy tanuljak Olaszországban fizikát, ha még otthon sem tudtam rendesen megtanulni? :/ Mit csinálnátok a helyemben?

17L

2014. máj. 31. 19:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
szerintem most állj neki tanulni, próbáld meg megérteni az összefüggéseket. Olaszországban érezd jól magad, ne idegeskedj ezen, ha van időd, akkor esténként vagy délutánonként ismételj és akkor nem lesz gond
2014. máj. 31. 19:24
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Eloszor is nem mennek el Olaszorszagba, hanem otthon ejjel nappal tanulnek, hogy atmenjek.

Masodszor nem ertem: meg iskola van, tehat nem buktal meg, max bukasra allsz. Ha viszont annyira rosszak a jegyeid, hogy kizart, hogy kettes legyen a vege, a potvizsga augusztusban van.

2014. máj. 31. 19:25
 3/12 anonim ***** válasza:
61%

Nyugodj meg,átfog engedni a tanárod,ha szépen felépített felelettel bizonyítod a tudásod!:)

Az utolsó év előtt ritka az évismétlős bukás.

2014. máj. 31. 19:27
 4/12 A kérdező kommentje:

Ez ilyen évfolyamvizsga. Ha, az éves átlagomat nézzük, akkor hármasra állok belőle, de ha a vizsga nem sikerül, akkor bukás. Az első javító 10.-én lesz, a második augusztusban. Én 4-től 11-ig nem leszek itthon. Azt nem tehetem meg, hogy nem megyek el, hiszen nagyon sokat fizettünk érte. Csak sajnos még van két vizsgám 4-ig és azokra is készülnöm kell... Úgyhogy teljesen kétségbe vagyok esve.

De köszönöm szépen a válaszokat!

2014. máj. 31. 19:31
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
milyen iskola ez? nem biztos h megteheti h év végi vizsga meg ilyenek...
2014. máj. 31. 19:42
 6/12 A kérdező kommentje:
De, itt hatodik óta mindig vannak vizsgák év végén. (8 osztályos gimi) Három avgy négy tantárgyból szokott lenni. Idén biosz (5ös lett szerencsére), fizika, első idegennyelv és rajz.
2014. máj. 31. 20:19
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
Akkor tanulj az Olaszországban is, rossz lesz, de a bukás még rosszabb lenne. Nekem sem ment a fizika, szinte mindig kettesem volt. Tanuld meg az elméletet, a képleteket, próbálj meg egyszerűbb feladatokat megoldani, mindig van benne egyszerűbb is meg bonyolult is. Ha ezek mennek, biztos nem fogsz megbukni.
2014. máj. 31. 20:41
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
Kezdd elölről! Lapozd fel az első fizikakönyveidet. Abban biztos találsz olyan részt, amit még értettél. Aztán abból kiindulva építsd fel a fizikatudásodat.
2014. máj. 31. 22:37
 9/12 anonim ***** válasza:
93%

Ne érezd magad butának, én például általános 8. osztályban még matekversenyekre jártam, most 10. év végén pedig valószínűleg bukni fogok matekból, úgy, hogy különtanárhoz járok heti 3x már kb. 3 hónapja. És senki sem mondta még eddig hogy ostoba lennék, a többi tantárgyból pedig kb. 4-es vagyok. Van hogy az embernek nincs érzéke valamihez, nálam ez a gimis matekkal van, egyszerűen undorok tőle. Na meg a tanár is ott szivat, ahol tud.

Én a helyedben nem mennék el az olasz útra, de ezt te döntöd el, hogy mi a fontosabb. Szerintem te ott egy árva szót sem fogsz tanulni, főleg akkor, ha elsőre jársz ott. De te tudod.

2014. máj. 31. 23:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Szívem szerint én sem mennék, de nem tehetem... Nem rajtam múlik sajnos. Meg aztán kicsi mennék is...mert mégiscsak Olaszország.. :)
2014. jún. 1. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!