Kamaszok! Milyen programterveitek vannak egész nyárra? /légyszi minél többen írjatok! / (bővebben lent)
Nyaralás családdal és/vagy barátokkal,tábor,fesztivál,külön koncert,kirándulás?Hova,és mennyi időre,illetve pár szót a tervről,légyszi!Kort és nemet is írjatok!Előre is köszi!:)
18/L
Pont tegnap beszéltünk erről barátommal, és ha nem gond leírom az övét is :)
Barátom:
-meg akar tanulni angolul
-tanulni a jövő évi órákra (egyetemista)
-kocsit összeeszkábálni
-elmennek nyaralni Gyulára és/vagy Székesfehérvárra
-elmenni megnézni az új metró megállóit
-elmenni perecet enni a Városligetbe
Én:
-elmenni a Velencei tóra
-közös párnapos vakáció valahol (Eger, Esztergom ilyen helyekre)
-lebarnulni
-elmenni AFS találkozóra
-papánál tölteni a telken egy hetet (Sólymár)
-levágatni a hajam jó rövidre
-barátnőkkel találkozni
-lefogyni
-7 könyvet kiolvasni
Nagyjából most ennyi :) 18/L
Reggae camp, barátom, haverok, munka, strand, szobám átalakítása, pihi.:3
16l
Első suli utáni héten biztos nem csinálok semmit, maximum 1-2 alkalommal elmegyek valamerre a barátnőimmel.
Utána 1 hét tábor, főleg osztálytársakkal, és rögtön indulunk Görögországba nyaralni a családdal.
Amikor visszajövök jól kipihenem a dolgot. :) Itthon minél többször elmegyek strandra, vagy hasonló. Nem fogok unatkozni. :) Rendezni fogok majd egy kertipartyt is, a barátnőim is szoktak néha. A szüleimmel is elmegyek majd párszor gondolom strandra. Fesztiválra mehetnék, mert itt lakok a volt mellett, de nincs annyi pénzem, meg a zene se annyira jó szerintem.
Ezen kívül majdnem minden nap sportolni fogok, egészségesen étkezem, és elolvasok annyi könyvet, amennyi befogadására képes vagyok. :D
16/L
Szép nyarat mindenkinek :)
Miután vége a sulinak, az első 1-2 hetet pihenve szeretném tölteni, persze ha majd hívnak valahova megyek, de szeretném magam normálisan kipihenni végre :)
Június 28-án érkeznek a keresztszüleim és gyerekeik, az uncsitesóim haza Észak-Írországból. Nagyon várom már, imádom ha jönnek, szinte egész nyáron itt lesznek, így bármikor szervezhetünk programot, ha úgy van.
Szeretnék sokat fogyni, férfiasabb testet, ezen keményen fogok dolgozni.
Szintén sok időt szentelek a nyelvtanulásra, főleg angol-német, de a hollandot is folytatom, na meg a norvégot.
Bár nincs túl sok barátom, nyilván el fogok velük is menni moziba, stb., ezeket is mindig nagyon szeretem. Ja, és szeretnék több barátot szerezni, jobban szocializálódni, ezen is rajta leszek.
A családdal Ausztriában nyaralunk majd, meg sokszor megyünk majd a Balatonra is, a barátokkal szintúgy.
Kb. ennyi :D
14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!