Van egy 2 hónapos amstaffom,1 napja van nálam, az estét
elég rosszul viselte ugatott egész este, kint is ha nincs
valaki mellette egy 1 óra után vonyÍt ugat, Az estét
kazánházba kutyakosárba tölti. Hogy lehetne minél
hamarabb megszoktatni?
Vedd magad mellé, hiszen babakutya még. Nem rakjuk ki a kertbe, hiszen most fog hozzád szokni. Vagy keress neki megfelelő gazdát......
2014. márc. 9. 16:53
Bocsánat, egy két hónapos kutyust már teljesen nyugodtan lehet arra szoktatni, hogy egyedül alszik, bár én sem a megérkezése estéjén kezdeném el. Én speciel egy frissen levett pólómat áldoztam be, és azt raktam bele az ágyába a kutyámnak, és azt is nagyon hamar megtanulta, hogy ha este oda szépen lefekszik, akkor jutalmat kap.
2014. márc. 9. 16:58
1 napja van nála...eddig ott voltak a tesók,meg a mama...Baromira nem kellene egyedül lennie...Úgy lehetne kezelni a dolgot,hogy nem hagyod egyedül,különben esély van egy szorongós,félős kutyára...
Minek neked kutya,főleg amstaff,ha ennyire nem vagy tisztában az alapvető dolgokkal?
2014. márc. 9. 17:54
Kazánházban gázmérgezést kaphat! Még egy napja van nálad és már kirakod?!?!
Gondolom most lett elszakítva az alomtól: persze, hogy sír meg minden baja van!
Ülj le és olvass el 1-2 cikket, könyvet, hogy hogyan kéne neki kezdeni ennek, különben baromi nagy bajok lesznek itt.
A következő könyv nekem is meg van, hiába vagyok tapasztaltabb, nekem is és páromnak is sokat segített!
[link]
2014. márc. 9. 17:58
én egy hete hoztam el a holnap 10 hetes kis máltaimat..ott alszik az ágyam mellett az ágyába..az elsö éjszaka elég borzasztó volt..körülbelül négyszer keltfel és sirt..ilyenkor lelógattam a kezem és elkezdtem simogatni, amitöl megnyugodott, és visszaaludt..egy hét telt el, és odaáig eljutottunk, hogy mostmár csak egyszer kel fel éjszaka, de akkoris azért mert unatkozik :) amikor lelogatom a kezem akkor elkezd vele játszani...ö akkor a hisztisebb amikor lefekszünk, minden elcsendesedik, és rájön ,hogy aludnia kell..akkor kb v 10 percig sirdogál :)
2014. márc. 9. 18:16
sztem nem ó ötlet kizárni egy ilyen kis babát..föleg az elsö éjszaka, amikor még keresi az anyukáját és a tesokat..mostmár te vagy a mamája, és hozzád fog menni, ha fél, ha szüksége van rád..elöször meg kell szoknia és ismernie uj helyét.
2014. márc. 9. 18:18
Az első pár éjszaka érdemes lenne bent tartani, pl. hálószoba. Ha utána nem fog veled aludni, akkor meg a helyére kell szoktatni, és ott altatni.
Mondjuk nap közben nem értem miért nincs mellettetek. Ez a legaranyosabb időszak, miért maradtok le róla?
2014. márc. 9. 19:15
Úgy,hogy nem zárod ki.Majd ha megszokja az új helyét,meg azt,hogy nincs vele az anyja meg a tesói,lehet kirakni.
2014. márc. 9. 21:58
9/13 A kérdező kommentje:
Nem "kicsukom" hanem ha jó idő van kirakom felügyelettel, és szokta is élvezni, ezt az ágy mellettit kiprobálom estére egy dobozban vele.
Nem értem miért lett mindenki (egy kivétellel) lepontozva kicsit...
Na mindegy, azért írd meg a fejleményeket majd!
2014. márc. 12. 12:08
Kapcsolódó kérdések: