Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Milyen programtervei...

Kamaszok! Milyen programterveitek vannak egész nyárra? /légyszi minél többen írjatok! / (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nyaralás családdal és/vagy barátokkal,tábor,fesztivál,külön koncert,kirándulás?Hova,és mennyi időre,illetve pár szót a tervről,légyszi!Kort és nemet is írjatok!Előre is köszi!:)

18/L

2014. máj. 26. 15:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

EFOTT, Orfű

Balaton

Buli-parti-bekúrás-csajozás

Motorozás

Eddig ez a terv.

17/F

2014. máj. 26. 18:55
 12/24 anonim ***** válasza:

Júliusban egy hét Balaton.

Augusztus 11-18. Sziget fesztivál

Augusztus vége nyelvvizsga

Ezen kívül gondolom még ilyen kisebb strandolások, rengeteg buli, na meg dolgozom és nyelvvizsgára tanulok

18L

2014. máj. 26. 19:14
 13/24 anonim ***** válasza:

Júniusra nincsen betervezett program szóval ott csak strandolás lesz a barátokkal meg persze esti bulizgatás. Július elején Volt fesztivál utána három napot végigalszok mert következik a Balaton Sound :)). Aztán a sound utáni hetet valószínűleg szintén lent töltöm a barátaimmal a nyaralónkban. Ha haza jöttem lehet hogy elmegyek 2-3 hétig dolgozni. Attól függ találok e munkát. Aztán augusztusban Sziget és Strand fesztivál. Utána meg már csak pihi vagy esetleg elkezdek tanulgatni következő évre.

17/L

2014. máj. 26. 19:14
 14/24 anonim ***** válasza:

Fú hát nekem kb ez az első nyaram amin egyáltalán nem fogok unatkozni. Jövőhét pénteken megyünk családdal+barátokkal 2 hétre külföldre nyaralni. Itt lesz a 18.szülinapom amire hatalmas bulival készülök a szálloda discojába. Ez alatt a két hét alatt szeretnék pihenni,napozni,úszkálni ilyesmik.

Hazajövök. Itthon leszek 5 napot. Ez alatt megünnepelem a barátaimmal is a szülinapom meg a többi szülinapot :)

Utána 1,5 hónapra megyek ki Angliába dolgozni. Ide dolgozni megyek,de azért tervezek egy kis' városnézést meg bulizást (remélem lesz majd kivel) is na meg nyelvet tanulni.

Hazajövök egy fél hónapom marad sulikezdés előtt. Itt megyek majd egy három napos fesztiválra,és végig szeretném a maradék időt bulizni a barátaimmal, lemenni Tiszára, élménybeszámolók,éjszakai kocsikázások,kocsma túrák,mozizás stb. Na meg tanulni is kéne majd. Ez lesz az utolsó gimis éveim nyara,szeretném ha a lehető legjobban telne majd:)

17L És te kérdező?

2014. máj. 26. 19:31
 15/24 anonim ***** válasza:

Az első nyáriszüneti hétvégén kicsit tágabb családi hétvége

Június végén megyek Londonba

Július közepén nyaralás családdal

Augusztusban nagymama-látogatás és német tanulás

Közben rengeteget videojátékozok, a barátommal leszek, koncertek, ilyesmi... Szerintem nem lesz rossz nyár.:)

16/L

2014. máj. 26. 20:04
 16/24 anonim ***** válasza:

Június 13.-án véget ér a tanév, a következő héten megyek részben családdal, részben családi haverokkal fesztiválozni. Laza csapat, imádom őket, sokat fogunk hülyéskedni, élvezzük a pihenést, a fesztivál feelinget, már nagyon várom.

A párom pont ezen a héten vizsgázik majd, utána pár napot szeretnék vele tölteni és megünnepelni a sikeres vizsgát.

Más konkrét pihis, laza terv nincs, szeretnék minnél több időt tölteni a párommal, és ha minden jól megy júliustól dolgozok is majd nyár végéig.

19/L

2014. máj. 26. 20:20
 17/24 anonim ***** válasza:
Júni 14-én esküvő vidéken, július 3-án koncert (Volton), a kettő között júni 23-24 informatika szóbeli :) valahol július augusztus környékén 2 hét Németország (apámhoz megyek). Biztos megyünk a barátommal majd a Balatonra is, de egyelőre még nem tudom. 18L
2014. máj. 26. 20:29
 18/24 anonim ***** válasza:
Úgy őszintén semmi programom nincs a nyárra, mert a családomnak sok az adóssága. :( Nyaralónk sincs, semmi ilyesmi. Soha nem is voltam olyan igazi nyaraláson, csak egy-egy napos kirándulásokra mentünk, de most erre sincs lehetőség, mert a szüleimnek nj cs nyári szünet, dolgozniuk kell.
2014. máj. 26. 22:03
 19/24 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!Tök jó programjaitok lesznek úgy látom!:)

Kedves 17 éves lány!Az én programjaim a következők:

-minél többször elmegyek majd a kedvenc magyar énekesnőm koncertjeire...csak még nincsenek meg a dátumok

-körbebiciklizem a Balatont pár emberrel

-megyek nyaralni apával külföldre pár napra,de még nem tudjuk hova

-lehet lenézek a volt-ra vagy sound-ra vagy szigetre,valszeg ott fogok sátrazni egy éjszakát akkor

-tartok egy bulit,aminek a témája a kedvenc külföldi énekesnőm lesz,meghívom rá a szintén fan barátaimat

-találkozok megint az ország másik végében élő barátnőimmel

-lehet,hogy találkozom az egyik unokatesómmal is apa nagynénjénél a Balatonon

ezen kívül már most fogyózom,de egész nyáron fogok,aztán leteszem a jogsit,és valszeg dolgozok majd valahol egy hónapot,ha mást nem,akkor részmunkaidőben :)

2014. máj. 26. 23:27
 20/24 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki nekem eddig ez lesz a legeseménydúsabb nyaram amúgy...máskor nem szokott ilyen lenni. :)
2014. máj. 26. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!