Hol lehet kérni tisztasággyűrűt? Mi a szokás ilyenkor?
Ékszerész..
Egy újabb hóbort, biztos olyan lesz tőle a gyerek mint ezek a kis izék. Szerintem hülyeség.
Szia
Olvastam a fórumban hogy tisztaság gyűrűt szeretnél a lányodnak ajándékozni, és azt is hogy mennyien támadnak ezért, de ne vedd magadra, ez a modern világ már ilyen szinten szexuál-centrikus, és ilyen szinten zavarodott, nem tudják mik az igazi erények, nem vagyok már gyerek, úgymond, hiszen már a 21-et töltöm, ami nem sok, de nem is kevés, de a gyűrűről, igazán jelentősége csak keresztények körében van, egyéb esetben csak divat, és kell hogy a lányod ne divatként fogja fel, és hogy ne ráerőszakold hogy ez a te döntésed, hiszen ezt neki is el kell dönteni, és tartani a szülőknek és Istennek tett fogadalmát, én személy szerint nagyon jó ötletnek tartom,
és tudom, hogy most sokan fognak olyan dolgokat hozzám-vágni, amik kb eddig is elhangzottak, de én a páromat is megajándékoztam egy ilyen gyűrűvel, és tetszett neki, megfogadtuk hogy házasságig kerüljük az efféle intim dolgokat, ha valaki hisz, és olvassa a bibliát, az meg fogja érteni hogy mi az Úr akarata, aki pedig nem, azt csak sajnálni tudom, és vessetek rám követ, hogy hogy gondolom ezt vagy nevetséges, de az én szempontom szerint pedig ez a szexcentrikus világ az ami már nagyon szánalmas, a napokban az ismerősöm, jó családból származik, 15 évesen teherbe esett, abba kell hagynia a sulit, és amiről mindig is álmodott, hogy orvos lesz, le kell róla mondani, és sokan vannak még így a világban, ők már nem nevetnek, tizenéves kisfiuk és kislányok, addig járjon a szátok amíg lehet, de ha 18 éves korotokban vagy előtte ez öletekbe szakad egy gyerek aki tőletek van, szertefoszlott minden amiről eddig álmodtatok, akkor már nem lesz oly vicces a dolog, akkor már látni fogjátok hogy egy ilyen gyűrű talán elkerülhetővé tette volna a dolgot, most nevettek, de egy ilyen gyűrű talán azt eredményezné hogy kevesebb lenne az árva, vagy a kukákban megtalált újszülöttek, az abortuszokról nem is beszélve, megannyi gyerek halálát kerülhetnénk el, én személy szerint minden szempontból jó ötletnek tartom ezt a gyűrűt, mind keresztény ként azt állítom hogy a biblia tanításainak megfelelő dolog, hiszen segít betartani a bibliai törvényeket, mind emberként azt mondom hogy rengeteg gyermeket menthetünk meg vele, és rengeteg fiatalnak lenne boldogabb jövője ha nem tizenévesen válna anyává avagy apává, hanem amikor már valóban érett rá.
Köszönöm, természetesen most jöhetnek a lehurrogó kiakadt kommentek, de én és gondolom még pár ember rajtam kívül is úgy gondolja korrekt dolgokat mondtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!