Milyen értékben szokás ballagási ajándékot venni manapság?
én is most ballagtam, és kaptam sokfélét: aranyékszereket, parker tollkészletet, plüssállatkákat... mindenfélét, még egy dedikált dobütőt is :)
de legeslegjobban egy koncertjegynek örültem (ahová a nővéremmel utazunk majd ki), meg egy különleges fotóalbumnak, amit a szűk családom készített: selyembe burkolták, szalaggal meg gyöngyökkel van kivarrva, és szépírással dátumozva, néhol versrészletekkel, meg idézetekkel kommentálva vannak benne a családunkról, családtagjainkról a legkedvesebb/fontosabb képek.
Én nyolcadikos ballagásomra egy fehérarany nyakláncot kaptam, egy kis kereszttel. Sablon ajándéknak tűnik, még is olyan, amit azóta sem vettem le a nyakamból. Azóta 4 év telt el, és egyszer javíttatni kellett, 3 napig nem volt a nyakamban, és már hiányérzetem volt miatta.
De például mostanában nagy keletje lett a digitális fényképezőknek. Egy alapabb gépet már lehet venni 15-6 ezer ft-ért is, és ha hozzáfűztök valami megható szöveget, hogy ezt azért kapja, hogy az első szárnypróbálgatásait megörökítse, akkor biztos vagyok benne hogy emlékezetes ajándék marad. :)
Szia!
Én tegnap ballagtam,a szüleimtől telefont kaptam,mert ami volt,azt használtan vettük anno és már naponta kellett tölteni annyira sz*r állapotba volt.ez a teló 22000Ft volt +kaptam bele 3gigás memóriakártyát.
Nálunk ez úgy volt,hogy megkérdezték,hogy mit szeretnék,apám nem lelkesedett a telefon ötletért,de mondtam neki,hogy mást ne vegyen...
Azt vegyél neki aminek örülne,nem az érték a fontos!!!Vagy ha nem tudsz mit kitalálni vegyél egy kisebb ajándékot,és mondd neki h menjetek el együtt venni még vmi ajándékot!:)
Köszi az ötleteket!
Vettem neki egy ezüst karkötőt amibe bele lehet gravírozni:)
HELP!
Ugye 10ezer-Magyar Kincstári Forintér vettem neki karkötőt. Erre ő azt mondja hogy b*zis... Mit tegyek????? Vigyem vissza vagy mi?
Szerintem ne vidd vissza. Maximum nem hordja és ha majd megjön az esze, akkor értékelni is fogja, mint ballagási ajándékot és lehet, hogy 1-2 év múlva hordani is fogja.
Amibe gravízozva van, azt nagyon kevés helyen veszik vissza, ezt tapasztalatból tudom.
Jaj,mikor a gyűrűt vettük nagynénémmel mondta,hogy anno ballagásra ő is gyűrűt kapott,mint én.Nagyon nem tetszett neki,évekig nem is hordta,aztán meg gimis korába elővette megtetszett neki,és azóta állandóan hordja,csak mosogatáshoz,takarításhoz és éjszakára veszi le.Amúgy minig rajta van.
Szerintem észhez tér a fiad,és értékelni fogja,csak idő kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!