Ti várjátok már a nyári szünetet?
Csodálkozom hogy (ha jól láttam) még nem volt ilyen kérdés. Én várom, végre nem kell minden nap idegeskedni, egész nap azt csinálok amit akarok, megyünk nyaralni ahova a legjobb haverom is velünk jön. És egy másik haverommal lehet hogy megyünk a balatoni házukba. Szóval jó lesz :)
16/f
Igen már nagyon várom :))
Igaz hogy egyedül még nem mehetek sok helyre mert méh gyerek vagyok,de a családdal megyünk Balatonba,strandra stb...
11/l
Hát várom, de legyek túl az elején... nyelv vizsgázom 17-én írásbeli aztán valamikor szóbeli BME közép... Hát nincs hozzá sok kedvem:D
Azonkívül mindennapos bulizás játszik nekem, szeretnék eljutni EFOTT-ra (Orfű már kiesik a nyelvvizsga miatt...) meg ilyenek.:D
16/F
Nagyon várom, végre pihenhetek.. de persze sokat fogok a barátaimmal lenni, városba járni, vásárolgatni, aztán gólyatábor augusztus végén.. Remélem szuper nyaram lesz :)
14/L
Igen, már nagyon várom :)
Végre megszabadulok a bunkó tanároktól, osztálytársaktól, és szeptembertől új iskolába fogok járni. Jövő szeptemberben elkezdem a középsulit.
A nyáron készülünk Hajdúszoboszlóra, és mamáknál is leszek 1 hetet.
:))
13/L.
A tavasz hőmérsékleti szempontból jobb, de ha ezt mellőzzük, akkor igen, várom. Már kicsit elegem van a tanulásból. :/
14/L
Istenem, de várom.
A gyönyörű napfényes nyári reggelek, amikor a szüleim már dolgoznak, a bátyám még alszik 4-ig, és én egyedül szép lassan lesétálok a boltba venni valami péksütit, útközben elszívok egy cigit, és csak létezem. A nyugalom, amit akkor érzek, felbecsülhetetlen. A nyár csodálatos.
Főleg, egy ilyen rohadt nehéz év után, annyira megérdemelt lesz.
Alig várom már az esti vízpartozásokat, amikor semmi dolgunk nincs, csak beszélgetni.
Alig várom a vizibiciklizést, egymás vízbe lökögetését, a titokzatos külföldi fesztiválarcokat, a napfényt, mert mindig süt a nap. A színemet, ami az én jó alakomon még jobban mutat.
Alig várom az egy hónap diákmunka utáni fizetésem a kezembe.
Alig várom a készülődést a Sziget fesztiválra, ahol aztán holland fiatalok esnek a sátrunkba a semmiből, ahol nem látok mást, csak a fényeket, a koncertek összeszűrődő zaját, és mindig minden percben fotóra ihlet valami.
És minden felelősség annyira távol van... Enyém a világ, annyira fiatalnak érzem magam. Távol van a gimi, a nyelvvizsgák, a felvételi, a jegyek, és csak én vagyok, meg ők, meg a meleg, meg a fények, meg a Balaton, meg a fű, meg a bódult éjszakák, meg a pillangók, és a gyümölcsök... Istenem, de várom. A nyarat magamra fogom tetováltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!