Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti várjátok már a nyári szünetet?

Ti várjátok már a nyári szünetet?

Figyelt kérdés

Csodálkozom hogy (ha jól láttam) még nem volt ilyen kérdés. Én várom, végre nem kell minden nap idegeskedni, egész nap azt csinálok amit akarok, megyünk nyaralni ahova a legjobb haverom is velünk jön. És egy másik haverommal lehet hogy megyünk a balatoni házukba. Szóval jó lesz :)

16/f

2014. máj. 25. 19:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nagyon várom,minden hétvégén házibulik meg persze balaton és fesztiválok mindezt hogy nem kell tanulnom,ki tudom magam aludni
2014. máj. 26. 00:52
 12/21 anonim ***** válasza:

Igen már nagyon várom :))

Igaz hogy egyedül még nem mehetek sok helyre mert méh gyerek vagyok,de a családdal megyünk Balatonba,strandra stb...

11/l

2014. máj. 26. 01:30
 13/21 anonim ***** válasza:

Hát várom, de legyek túl az elején... nyelv vizsgázom 17-én írásbeli aztán valamikor szóbeli BME közép... Hát nincs hozzá sok kedvem:D

Azonkívül mindennapos bulizás játszik nekem, szeretnék eljutni EFOTT-ra (Orfű már kiesik a nyelvvizsga miatt...) meg ilyenek.:D

16/F

2014. máj. 26. 14:51
 14/21 anonim ***** válasza:

Nagyon várom, végre pihenhetek.. de persze sokat fogok a barátaimmal lenni, városba járni, vásárolgatni, aztán gólyatábor augusztus végén.. Remélem szuper nyaram lesz :)

14/L

2014. máj. 26. 15:31
 15/21 anonim ***** válasza:

Igen, már nagyon várom :)

Végre megszabadulok a bunkó tanároktól, osztálytársaktól, és szeptembertől új iskolába fogok járni. Jövő szeptemberben elkezdem a középsulit.

A nyáron készülünk Hajdúszoboszlóra, és mamáknál is leszek 1 hetet.

:))

13/L.

2014. máj. 26. 16:45
 16/21 anonim ***** válasza:

A tavasz hőmérsékleti szempontból jobb, de ha ezt mellőzzük, akkor igen, várom. Már kicsit elegem van a tanulásból. :/

14/L

2014. máj. 26. 16:56
 17/21 A kérdező kommentje:
A forróságnak is megvan a hangulata, mi mindig állítunk ilyen 3 méteres átmérőjű gumi medencét abban napi kétszer fürdöm amúgy meg bent gépezem, skype a haverokkal, este meg biciklizem mikor már hűvös van.
2014. máj. 26. 17:11
 18/21 anonim ***** válasza:
40%

Istenem, de várom.

A gyönyörű napfényes nyári reggelek, amikor a szüleim már dolgoznak, a bátyám még alszik 4-ig, és én egyedül szép lassan lesétálok a boltba venni valami péksütit, útközben elszívok egy cigit, és csak létezem. A nyugalom, amit akkor érzek, felbecsülhetetlen. A nyár csodálatos.

Főleg, egy ilyen rohadt nehéz év után, annyira megérdemelt lesz.

Alig várom már az esti vízpartozásokat, amikor semmi dolgunk nincs, csak beszélgetni.

Alig várom a vizibiciklizést, egymás vízbe lökögetését, a titokzatos külföldi fesztiválarcokat, a napfényt, mert mindig süt a nap. A színemet, ami az én jó alakomon még jobban mutat.

Alig várom az egy hónap diákmunka utáni fizetésem a kezembe.

Alig várom a készülődést a Sziget fesztiválra, ahol aztán holland fiatalok esnek a sátrunkba a semmiből, ahol nem látok mást, csak a fényeket, a koncertek összeszűrődő zaját, és mindig minden percben fotóra ihlet valami.

És minden felelősség annyira távol van... Enyém a világ, annyira fiatalnak érzem magam. Távol van a gimi, a nyelvvizsgák, a felvételi, a jegyek, és csak én vagyok, meg ők, meg a meleg, meg a fények, meg a Balaton, meg a fű, meg a bódult éjszakák, meg a pillangók, és a gyümölcsök... Istenem, de várom. A nyarat magamra fogom tetováltatni.

2014. máj. 26. 19:28
 19/21 anonim ***** válasza:
56%
Ja, és ez az utolsó középiskolás nyaram... A jövő évben már nem számítok gimisnek. Akkor már remélem lassan egyetemistának számítok majd.. De az még odébb lesz.
2014. máj. 26. 19:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, te tuti waldorfos vagy! :)
2014. máj. 27. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!