Ti várjátok már a nyári szünetet?
Csodálkozom hogy (ha jól láttam) még nem volt ilyen kérdés. Én várom, végre nem kell minden nap idegeskedni, egész nap azt csinálok amit akarok, megyünk nyaralni ahova a legjobb haverom is velünk jön. És egy másik haverommal lehet hogy megyünk a balatoni házukba. Szóval jó lesz :)
16/f
IMADOM.
Ki ne imadna? Te nem szeretsz felkelni delben,feloltozni,elmenni a barataiddal Mcreggelizni,elmenni veluk egy napra wellnessezni,ahol napoztatod magad,csuzdazol,iszogatjatok a koktelt,szaunaztok,dzsakuzzi......MENNYORSZAG Aztan hulla faradtan hazamesz,majd szinten alszol delig,eszel valamit,majd egy lajtosabb nap kovetkezik. Egesznap napozol,majd este elmesz bulizni,vagy amikor ejfel korul,egyedul,fulhallgato be,vilag ki,kiulsz egy poloba tetore,es szivod a cigit a sotetben.....FELULMULHATALAN
Az uj baratokrol,es a szerelemrol ne is beszeljunk. A nyari szerelmek a legjobbak!
Jajj de varom a nyarat.......
Várom, mert: Nem kell tanulni, minden éjjel fentmaradhatok sokáig bűntudat nélkül, nincs korán kelés, éjjel kint bandázhatok és hát a nyaralások :)
Nem várom, mert: Hiányozni fognak a sulis hülyéskedések, a böszme osztálytársaim, meg pár tanár.
Milyen kérdés ez?Naná,hogy várjuk:DDD
Nekem sok tervem volt nyáron a legjobb barátnőmmel,de egy hónapja nagyon megbántott,elárult...No mindegy azzóta lett egy másik legjobb barátnőm:)
Úgyhogy vele leszek sokat,levisznek Balcsira.Sok helyre utazgatunk családdal is,segítek anyunak dolgozni,mert nagyon hajtja magát,és féltem:(
És végre nem kell mindenen parázni,nem kell 5kor kelni,nézhetem a csillagokat este,nem fagyok meg,és nem kell aludni...:)
13/l
Én nem várom.:D
Meleg van(vagy forróság),lehet kimenni kora reggel a kertbe gyomlálni.
Napozni,úszni,medencézni,wellnesezni nem szoktam,de strandozni, bulizni se.
Balatoni ház meg nincs.
Igaz,nem lesz suli,nem lesz dolgozat.
Nagyon várom, legfőképpen amiatt, hogy nincs jelen a stressz az iskola miatt. Bár a levegőben lóg majd a 11. osztály, a felsőfoú nyelvvizsga és a fakultációk gondolata, de aligha fogok velük foglalkozni, főleg nyár elején.
Én fesztiválozni fogok a legjobb barátnőimmel, találkozni a messzebb élő barátokkal, és a közeliekkel több időt tölteni, remélhetőleg :) Valamint több időm és energiám lesz futni, bár azt a hétköznapokba is sikerül beszorítanom. Még van pár tisztázatlan program, de biztos vagyok benne, hogy jó nyár lesz :)
16/L
Neeeeeem, honnan...
Úristen, ne hülyéskedj már, persze, hogy várom! Van olyan, aki nem? (na jó, elolvasva 1-2 választ, ezek szerint van)
Én márt sírni tudnek,annyira kell a pihenés:(
Majd elutazni külföldre és vásárolgatni,mindennap strandra menni,akkor fekszem amikor akarok,mert nem kell amiatt aggodnom h korán keljek.A kemény meleg hozzá tartozik a nyárhoz.Esténként csillagokat bámulni,barátokkal lazulni,tehàt élni az életünekt kevesebb stresszel mint év közben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!