Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Főképp 16-17 évesek ti értezte...

Főképp 16-17 évesek ti érteztek már így? 16/L

Figyelt kérdés

Hogy jobb egyedül lenni, és hogy inkább néha "eltaszítjátok" a barátokat csakhogy egyedül lehessetek.. ilyenkor azt érzem nincs senkim.

vagy néha mikor szükség lenne a barátokra akkor egyedül vagytok?

és azt hogy a barátnődet nem is érdekli mi van veled??

2014. máj. 24. 17:28
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
persze úgy értem hogy csak néha jó egyedül lenni :)
2014. máj. 24. 17:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Minden tizenéves érez így néha... :)

Ha a barátnődet nem érdekled, akkor viszont keress olyan barátokat inkább, akik foglalkoznak veled :)

2014. máj. 24. 17:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon sokszor érzem így magam 18/L
2014. máj. 24. 17:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjjából mindig. :) 16/l
2014. máj. 24. 19:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Néha jó egyedül lenni, de a barátaimat emiatt sosem taszítom el...

17L

2014. máj. 24. 20:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Vannak időszakok, amikor az embernek egyszerűen jól esik magában lenni, ezzel nincs is semmi baj. De nem kell rájátszani a magányos farkas szerepre, mert abból jó nem sül ki. Az eltaszítás fölösleges és káros. A családnak, barátoknak meg lehet magyarázni, hogy a szereteted ellenére is neked most egy kis egyedüllétre van szükséged. Ha pedig ők viszont szeretnek, kötelességük megérteni/elfogadni a szükségleteidet.
2014. máj. 24. 22:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van, mikor szükségem van az egyedüllétre, de volt olyan is, hogy magányosnak éreztem magam.
2014. máj. 25. 12:14
 8/11 anonim válasza:

én már kb. 10 éves korom óta így érzek ;_;

15F

2014. máj. 29. 17:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Vannak introvert emberek, ha hasonlóra gondoltál:

[link]

2014. máj. 29. 23:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Én ugyan 18 múltam, de mindig is nagy igényem volt rá, hogy egyedül legyek és a saját dolgaimmal foglalkozzak (voltak és vannak is ebből problémáim az olyan kényszerközösségekben mint iskola, óvoda). Gimi elején aztán találtam olyan közösségeket, amikben hosszútávon is jól érzem magam, de ez sem rendszeres társaságot jelent, egy részükkel csak interneten tartom a kapcsolatot, másokkal heti rendszerességgel találkozom, amikor épp van valami közös projekt. Szerintem vagy neked sincs akkora igényed társaságra, mint másoknak, vagy csak nem a megfelelő emberekkel barátkozol és ezért érzed magad egyedül, amikor szükséged lenne rájuk.
2014. máj. 31. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!