Hogy mondjam el anyámnk, hogy terhes vagyok?
Fogamzásgátlót szedek, sose hagytam ki egy szemet se, mindig ugyan abban az időben vettem be plusz minusz 5 perc..
egyik ismerősöm is mondta hogy ugyan ezzel esett teherbe..
és elég nagy valószínűséggel méhen kívüli terhességem van (minden tünet megvan. és van egy orvos ismerősöm, aki szerint ez az..)
16L
Juuuj de jo^^
Gondolom most total ki vagy de azert jo erzes is lehet hogy ha minden rendben hogy lesz egy kisbabad^^ en szurkolok!:)
15/l
Sajnalom :/
Neked kedves utolso kitartast kivanok hozza , de en ugy gondolom hogy azert az felulmulhatatlan erzes hogy van egy kislanyod aki imad teged :)
De tenyleg kitartas neked!:)
Tegnapelőtt 18:52
Miért kéne szégyellnie magát??? Rendesen szedte a gyógyszert, nem az ő hibája, hogy terhes lett, hiszen felelősségteljesen gondolkodott, védekezett. Inkább Te ásd el magad, de nagyon gyorsan.
Kérdező!
Próbáld elkapni az alkalmat, amikor anyud nyugodt, és akkor mondd el neki. Nem fog Rád haragudni, mert ha elmondod, hogy szedted a gyógyszert, látni fogja, hogy nem egy felelőtlen szex következménye lett a baba. Ő elkísér majd a nőgyógyászhoz, aki megállapítja, hány hetes terhes vagy.
Drukkolok!
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!