Hogy mondjam el anyámnk, hogy terhes vagyok?
Fogamzásgátlót szedek, sose hagytam ki egy szemet se, mindig ugyan abban az időben vettem be plusz minusz 5 perc..
egyik ismerősöm is mondta hogy ugyan ezzel esett teherbe..
és elég nagy valószínűséggel méhen kívüli terhességem van (minden tünet megvan. és van egy orvos ismerősöm, aki szerint ez az..)
16L
1.teszt
2.Anyukáddal leülni beszélni, és együtt elmenni orvoshoz
3.doki, hogy megnézze valóban méhen kívüli-e a terhesség.
Ha anyukád tudja,hogy szeded rendesen a gyógyszert nem hiszem,hogy nagy balhét csinálna.
kedves utolsó!nem a legjobb ,hogy ennyi idősen nemi életet él és gyógyszert szed,de megpróbált felelősségteljesen nemi életet élni és nincs miért szégyellje magát!!!remélem nincs gyereked ha így gondolkodsz!
Szia Kérdező!Mindenképp beszélj anyuddal más megoldás biztos nincs:-) Mivel szeret téged örülni fog ,hogy beavatod még ha kicsit meg is ijed majd:-) Keressetek fel mihamarabb orvost.Nincs miért szégyenled magad!
köszönöm szépen :) az a baj, hogy anyámmal nem valami jó kapcsolatom, így szerintem csak akkor szólok neki, ha valamihez kell az aláírása.. lehet megúszom gyógyszerrel..
és kedves utolsó.. szerintem egy 2 éves komoly kapcsolatba egy 2 hónap múlva 17et töltő lánynak már belefér a szex és a fogamzásgátló is.. pláne hogy félnék a guminál (1x kiszakadt 3-4 hónapja és futhattunk eseményutániért..)
nem értem miért kellene szégyellnie magát? ha valóban szedi a gyógyszert és úgy lett terhes?
ennyi idősen meg hát...úgy gondolom hogy a 13-14 éveseknek korai még, de egy 16-17 éves lány már nem kisgyerek, főleg ha még esze is van védekezni!
Kérdező, mindenképp egy teszt, azután pároddal meg kell beszélni mit szeretnétek, és mivel kiskorú vagy, a szülő aláírása szükséges minden esetben, így anyudat is be kell avatni, akármit szeretnétek a babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!