Hétfőn vizsgázok, de nem tudok tanulni?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy jelen állás szerint nincs saját szobám több mintegy hónapja, így sose tudtam vizsgára tanulni, mert a nappaliban vagyok és sajnos a család is legtöbbször. Nagyjából a nap nagy részében itthon vannak, szóval ha beszélnek vagy bármi már nem tudok rendesen koncentrálni. Máshova meg nem igazán tudok elmenni tanulni, ahol teljes csend van, pedig muszáj lenne, ugyanis rengeteget kell tanulnom és már kivagyok idegileg is, hogy nincs egy magán kis helyem, ahol nincs senki. Lassan másfél hónapja vagyok így és úgy érzem kezdek bekattanni. Akármikor mondom, hogy zavarnak, mintha meg se hallanák..2014. máj. 20. 18:38
2/5 anonim válasza:
Menj el a suliba, a könyvtárba, menj át egy osztálytársadhoz, jó idő van menj ki az udvarra vagy a parkba.
3/5 anonim válasza:
Ülj be a kocsiba, vegyél füldugót. Ezek még nem voltak.
4/5 anonim válasza:
Tök jó idő van! Menj ki! Udvar, park, tér, egy pad.
Vagy könyvtár, ott jó csend van :)
Esetleg menj el egy nagyihoz, akinél elvonulhatsz egy szobába.
5/5 anonim válasza:
Nekem két öcsém van, akik állandóan hangoskodnak, játszanak, nevetnek, ordibálnak... egy ajtó választott el tőlük, mégis tudtam tanulni a vizsgáimra. De tudod, nem akarásnak nyögés a vége.
Mellesleg ilyen jó időben bűn benn aszalódni, ülj ki egy parkba, térre, kávézóba stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!