Csütörtökön vizsgázok és van 8 oldal tanulni való. Hogyan tanuljam meg addig? Milyen módon?
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 21:05
1/7 anonim válasza:
Szinte másfél nap alatt nem tudsz megtanulni 8 oldalt? Ne viccelj már. Még akkor is, ha tömény magolnivaló, és szóról szóra kell. Leülsz, és megtanulod. Néha tarts szünetet, hogy felfrissítsd az agyad.
2/7 anonim válasza:
Úgy, hogy nem a neten kérdezősködsz, hanem leülsz, és elolvasod. Amit nem értesz, azt többször olvasod el. Nyolc oldallal ezt a procedúrát óránként többször is el lehet végezni.
3/7 anonim válasza:
:D Nekem 150 tételem van érettségire, mindjárt megyek. :D
Amúgy 80 oldalt meg lehet tanulni, nem 8-at. :-)
4/7 anonim válasza:
8 oldalt 3-4 óra altt meg lehet tanulni jól
5/7 anonim válasza:
Viccelsz ugye? Nekem 80 tételem van(1 tétel 3-4 oldal), én pénteken vizsgázok, lassan végzek vele... Ez a 8 oldal semmi, örülj h annyi van, ne hülyéskedj már
6/7 anonim válasza:
8 oldalt 1,5-2óra alatt tökéletesen meg lehet tanulni, ha oda figyelsz, és nem gyakorikérdésekezel.
Nekünk(egyetem) a vizsgára való beugróhoz kell ilyen cirka 200fogalmat tanulni.
ne viccelj már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!