Kamaszok! Ha lenne egy időgépetek, ti élnétek a '80-as években?
Hosszabb időre nem, fent említették, hogy miért.
De szétnéznék szívesen :)))
Pár hétre tuti, akár egy nyáriszünetre is. :) Minden nyáron elmennék egy másik korba, érdekes lenne. :)
17L
Hmm, édes rasszizmus.
Nem mennék vissza én sem hosszabb időre, maximum körbenézni, és biztosítani, hogy a jövőbeli énemnek legyen jó sok pénze.
Én nagyon szívesen visszamennék. A '80-as években voltam gyerek és sokkal inkább élnék abban az időben mint most.
33/N
Én is akkor voltam fiatal :) '85-ben kezdtem a középiskolát, de ha most kellene, lehet, sírnék.. Nem gondolom még magamat sem öregnek, sem begyöpösödöttnek, de azok a bulik, amik akkor voltak megismételhetetlenek. :) Akkor még mint egyszerű, "falusi" srác számításba jöhettem a szép csajoknál is.
(mellesleg szerintem több volt az a tipikus kedves arcú csaj, mint most, de lehet, hogy csak az én ízlésem szerint)
Én imádtam a 80-as éveket. Igaz, a kamasz koromat inkább már a 90-es években éltem, de nagyon sok mindenre emlékszem a 80-as évekből. Emlékszem, hogy a szüleink simán kiengedtek minket játszani,nem kellett attól félni, hogy bármi bajunk történik. Az unokatesóimmal töltött nyarak megismételhetetlenek voltak! Nagyon sajnálom, hogy a mi gyerekeink már nem élhetik át ugyanazt, mint mi akkor. A szüleinknek és a nagyszüleinknek volt ránk idejük, nem kellett 3 nap szabiért könyörögni a melóhelyen. Nyáron járt a két hét (minimum) és kész. Mi mezítláb és koszosan töltöttük a nyarat, pecázni és szomszédolni jártunk.
Amikor régi képeket nézek, akár régi újságban is, mindig jóérzés tölti el a szívemet. Örülök, hogy abban a korban lehettem gyerek. Én visszamennék, ha lenne egy időgépem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!