Kamaszok! Ha lenne egy időgépetek, ti élnétek a '80-as években?
én legszívesebben 1950-ben születnék. Akkor minden olyan jónak tűnt, összetartottak az emberek, volt idejük egymásra, mindenki megtalálta a helyét a világban, nem befolyásolt senkit ennyire a média, boldogabbak voltak az emberek, őszintén tudtak örülni a dolgoknak, stb. Mostanság meg csak mindenki neten kockul és ennyi, nem segítik egymást az emberek, még a rokonok sem, valahogy úgy érzem rossz irányba tart a világ...
Lehet csak én látom így, de az idősebbeknél nem volt facebook, mégis mind ismerik egymást, meg nem nagyon van ez az ellenségeskedés...
2. vagyok, válaszolok a kérdésre is: nem. A 80-as években általános iskolás voltam, sokkal rosszabb körülmények között, mint amit a most általános iskolás gyerekeimnek tudok biztosítani.
Nosztalgiázni lehet, meg az idő megszépíti a dolgokat, de a 80-as évek a döglődő szocializmus ideje volt.
Kiprobalnam szivesen,de hosszabb idore legszivesebben a vietnami haboru idejen,Amerikaban elnek,hippikent:) tudom,hogy szornyu idok voltak,de engem pont a kettosseg fogott meg ebben a korban.a borzaszto haboru es a "gondtalan" boldog hippielet kevereke.imadnam,az biztos.
Kicsit elkanyarodtam a kerdestol,bocsi,de muszaj volt kiirnom magambol:D
14/l
Igen,visszamennék pár évre,amíg befutna az "Egy rém rendes család" című sorozat,és lennének közönségtalálkozók,vagy valami nyilvános szerepléses fellépések...:) De álom,hogy Katey Sagallal és Ed O'Neil-el találkozzak...:(
1969-be is visszamennék,3 napra a Woodstocki fesztiválra:D *.*
Ennyi,amire a múltból vágyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!