Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok köztetek van olyan...

Kamaszok köztetek van olyan akinél elmaradt a felvilágosítás?

Figyelt kérdés

és akivel már beszéltek a témáról azoknak ciki volt?

Azért érdekel mert idén leszek 16 és anyukám még nem beszélt velem ilyesmiről. Persze nincs is rá nagy szükségem mert szerintem mindennel tisztába vagyok,már egy ideje. Csak szerintem az még ha kellemetlen is akkor is hasznos legalább a bizalom szempontjából. Ti hogy vagytok evvel?

2014. máj. 15. 23:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Velem nem beszéltek róla, pedig 17 vagyok. :D Valami okból kifolyólag azt gondolják, hogy majd én is 19 éves korom körül fogom elveszíteni, mint anyukám... Vicces, de sajnos a barátaim körében is általában ilyenek a tapasztalatok.

Engem nem érdekel annyira, neten meg lehet tudni sok mindent. Egyébként hogyha kérdezek, akkor válaszolnak szépen, de még úgy rendesen felvilágosítást nem kaptam, és valószínűleg nem is fogok.

2014. máj. 15. 23:36
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Velem sosem beszéltek róla.18/F :D nem is kellett,valahogy ösztönből profin tudtam a dolgokat (magam szerint profin,ne rontsd el a lelki világomat azzal,hogy beszólsz :D )
2014. máj. 15. 23:37
 3/25 A kérdező kommentje:
nem szólok be :) nem szeretném elrontani az illúziódat :D és köszi a válaszokat :) jöhetnek még.
2014. máj. 15. 23:52
 4/25 intrepid ***** válasza:
82%
Azért vannak a jóbarátok.....
2014. máj. 16. 00:00
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Már nem vagyok kamasz, de velem se beszéltek róla, de nem is nagyon hiányzott a cikis helyzet, minden infóm megvolt, sose tapasztaltam a hiányát egy kapcsolatomban sem. De érdekes módon a lányomnak mindenképp tartok majd egy pár perces monológot amiben a védekezésre fogom buzdítani.
2014. máj. 16. 06:11
 6/25 anonim ***** válasza:
83%
Nalunk sem volt sosem,csak a menstruaciorol... Pedig jo a kapcsolatom a szuleimmel,talan ez az egyetlen tabutema koztunk,mert mindent megbeszelunk. Bar nem hianyzik a kinos szituacio.
2014. máj. 16. 07:04
 7/25 anonim ***** válasza:
80%
Igaz mar felnottem de anno velem anyukam elbeszelgetett kb. 9-10 eves korom korul, akkor nem volt ciki:-)
2014. máj. 16. 07:09
 8/25 anonim ***** válasza:
79%
Én is kaptam anno felvilágosítást (most vagyok 19). Először 8-9 évesen kaptam egy korosztályomnak szóló könyvet, ami elmagyarázza a dolgokat, ezután bármilyen kérdésemet feltehettem nekik. Néhány évvel később inkább arról beszéltünk már, hogy ennek milyen a lelki oldala, hogyan nem szabad csinálni (hogy az ember ne sérüljön lelkileg pl.). Szerintem nagyon sokat dobott a bizalmi kapcsolatunkon, anyával és apával is egyaránt. Nálunk nem ciki egy ilyen beszélgetés, és nem is arról szól, hogy akkor most azonnal meséljem el, pontosan hogy szexelünk a párommal, hanem egyszerűen csak nem feszengünk, ha valami ilyesmiről beszélünk - pl. rendben van-e a szexuális élet az adott kapcsolatomban, meg amikor szerettem volna tablettát felíratni, vagy ha valami gond van (pl. kiszakadós baleset, méhszáj sérülése stb.).
2014. máj. 16. 07:57
 9/25 anonim ***** válasza:
77%
14/F, szüleim nem beszéltek róla, tudják, hogy tudom, mi mit jelent, stb, csak szokták mondani, hogy azért még várjak vele... (mivel tudják, hogy van barátnőm, és azért nem sakkozni sozktam átjárni.. :D persze ne értsetek félre, szüzek vagyunk még:D)
2014. máj. 16. 13:26
 10/25 klauszivi válasza:
100%

engem 13 évesen felvilágosított anya

15/L

2014. máj. 16. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!