Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Évzáróra szerintetek jó ez a...

Évzáróra szerintetek jó ez a cipő? 17/L

Figyelt kérdés
[link]
2014. máj. 18. 11:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%

:) 15 éve ezeket a cipőket hívták "patacipőnek". Azt hittem még mindig ciki ilyet felvenni. Le vagyok maradva.

A kérdésedre válaszolva szerintem sem való évzáróra, én a helyedben diszkrétebb, és nőiesebb modellt választanék. Persze ha érett nőnek szeretnél látszani a szó nemesebb értelmében.

2014. máj. 18. 13:33
 12/20 anonim ***** válasza:
91%

Ez eléggé csúf, gyógycipő hatású-nekem.

Nem ott kezdődik a gond, hogy telitalpú, vagy tűsarkú, hanem ott, hogy az ezeket viselő fruskák nem tudnak benne menni, csak ezt ők nem látják. Úgy mennek benne, mint aki beszart, és azt hiszik, ettől lesznek csinik, holott ettől válnak nevetségessé.

2014. máj. 18. 14:05
 13/20 anonim ***** válasza:
93%

Most újra divatba jött ez a fajta cipő.

Hát nem tudom, nekem annyira nem tetszik, de ízlés kérdése. Amúgy az én iskolámban hordott ilyet az egyik csaj, csak tök gáz volt mert alig tudott benne járni xd.

2014. máj. 18. 14:06
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik én vagyok az egyetlen akinek tetszik.

Viszont való igaz, hogy nem iskolai ünnepségre való, tartogasd inkább bulizásra. Farmerral és valami extrább blúzzal nagyon jó kis szettet alkothat. De egy ünneplő vászonszoknyával nem tudom elképzelni.

2014. máj. 18. 14:14
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tetszik, de tényleg nem évzáróra. Szerintem vegyél fel oda egy fekete balerinát, úgyi sokat kell állni. :/
2014. máj. 18. 16:03
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alap vetően tetszenek az ilyen cipők ( mondjuk ez annyira pont nem ), de elég extrém évzáróra. Viszont nyárra elegy szerintem csak mielőtt hordani kezdenéd tanulj meg benne járni, mert nincs annál cikibb ha botladozol benne :). Vissza térve az évzáróhoz, szerintem nyugodtam vehetsz magassarkút nekem például nagyon tetszenek az ilyen cipők: [link]

De nézd meg a bershka honlapját nagyon jók vannak :))

2014. máj. 18. 18:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik. :D úgyse nézi senki, de nekem nagyon tetszik
2014. máj. 18. 20:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ronda, és nem évzáróra való! Vegyél inkább magas sarkú szandált, ne ilyen otrombaságot... Abban csinos lennél, elegáns, ebben közönséges.
2014. máj. 19. 15:43
 19/20 anonim válasza:

Szia! én fiú vagyok és szerintem meg egész szép ha neked tetszik, akkor nyugodtan vedd fel van akinek jól áll.

Bár nekem azok jobban tetszenek, amik nem telt talpúak bagy hogy hívják őket.Úgyhogy szerintem ha szeretnéd akkor vedd fel nyugodtan.

2014. máj. 19. 16:42
 20/20 anonim válasza:
A felső része kicsit öregasszonyos, a többi nekem kifejezetten tetszik.
2014. máj. 21. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!