1/20 anonim válasza:
Ez ritka ronda... És nem évzáróra való.
2/20 anonim válasza:
Hú ha ez egy kicsit meredek lenne iskolába!!!bocsi de ronda ízléstelen!!
3/20 A kérdező kommentje:
Megindokolnád, miért?
2014. máj. 18. 12:03
4/20 anonim válasza:
Ha nem érdekel a tanárok, ofő véleménye, akkor nyugodtan vedd fel. Amúgy én nem vennék fel ilyet, és nevetek azokon a nőkön, akik ilyeneket hordanak, és nem tudnak benne szépen menni, szerintem viccesek, ahogy állandóan orra akarnak bukni. :-)
5/20 anonim válasza:
26 éves vagyok szóval tudom mit beszélek az előttem íróval értek egyett!!! Ennyi idős lány viseli akkor olcsó kislányra vall csak hogy szépen fogalmazzak!Vicces és csúf!!
6/20 A kérdező kommentje:
Érdekes... máskor a válaszolók a 14 éveseknek helyeselnek, hogy vegyenek csak tűsarkút nyugodtan..
2014. máj. 18. 12:21
7/20 anonim válasza:
ez nem tűsarkú, de egy tűsarkú is lehet ízléses, nem kell,hogy 20centis sarka legyen.
8/20 anonim válasza:
nekem se tetszik maga a cipő, ilyen olcsó kínai benyomást kelt, meg szerintem öreges szandálfazonja van.
Ha mindenképpen magasban akarsz megjelenni, akkor magassarkút vegyél. Sokkal elegánsabb, karcsúbb, nem ilyen otromba nagydarab valami. Az sokkal jobban illik egy eseményhez.
Másrészt, meg ne foglalkozz azzal, hogy ki mit gondol rólad, tanár, diák, stb., semmi közük nincs az öltözködésedhez, míg a házirendbe nem ütközik.
10/20 anonim válasza:
bocsi a magassarkú és a magas talpú cipő között azért van különbség!!!!!!És igen egy elegánsabb magassarkút nem 20 centiset tuti megengedném a lányomnak hogy felvegye.Ahogy már a többiek is írták nem oda való!26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!