Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mit gondoltok a...

Kamaszok, mit gondoltok a stréberekről? Nektek ki számít annak?

Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 22:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
a strébernek nem kellenek feltétlen jó jegyek ők azok akik benyalnak a tanároknak
2014. máj. 13. 17:45
 12/22 anonim ***** válasza:
Hát van egy barátnőm, aki iskolán kívül kedves, csak dolgozatkikapáskor kell jó messzire ülni tőle. Na ő nekem stréber, mert akármilyen dolgozatot kapunk ki, folyamatosan hallgatjuk 29en, hogy az övé megint a legjobb, ejjdeügyesgyerek, simizzük meg a fejét, aztán mikor bekapott az x ötöse mellé egy négyest, szabályos hisztirohamot kapott, hogy azt neki muszáj kijavítani, mert fú, nem lesz meg a kitűnő.
2014. máj. 13. 20:35
 13/22 anonim ***** válasza:

ó,én is sokszor megkapom ezt a jelzőt:) de már nem érdekel.

igazából,nagyon keveset tanulok,mindig csak abból a 2-3 tantárgyból készülök,ami érdekel,és tudom,hogy szükségem lesz rá.vagy amiből dolgozat van(de van,hogy arra sem).házit itthon szinte sosem csinálok,kivéve,ha valami hosszabb van,amit szünetben nem tudok megszerezni(mondjuk egy fogalmazás).sokszor csak azért kapok ötöst,mert szerencsém van.

tanulás helyett akármi mással elütöm az időt.tánc,zenehallgatás,sorozatozás,bármi.sokáig zavart,amikor visszahallottam,hogy ki milyen strébernek hordott le,de magamban tisztáztam,hogy messze nem vagyok az. aki továbbra is ezt gondolja,az le van...:)

14/L

2014. máj. 14. 13:40
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom velük, mindenki élje úgy az életét, ahogy neki tetszik. Ezért nem is szeretem ezt definiálni.
2014. máj. 14. 21:25
 15/22 anonim ***** válasza:

Én, mint jó tanuló, utálom a strébereket.

Én három lányt hívok így, akik egyébként buták, de seggnyalással jutnak előrébb.

(minden szünetben mennek nyalni a tanároknak, jegyzetelik, hogy melyiknek mikor van szülinapja/névnapja, és a szüleikkel drága ajándékot vetetnek nekik, stb. közben a tanár háta mögött szidják őket, de mindenki azt gondolja róluk, hogy "milyen kis aranyosak", így mindig megkapják a jobb jegyet)

2014. máj. 15. 16:19
 16/22 anonim ***** válasza:

Stréber általában akkor lesz egy ember, ha találkozik nála a megfelelési kényszer és a természetes intelligencia hiánya.

Ők nem azért tanulnak napi 4-5 órát, mert az nekik annyira jó, hanem mert máshogy nem képesek felkészülni semmire.

Volt egy osztálytársam. Buta, de nagyon szorgalmas. Ő volt az, aki 2,5 órát tanult egy földrajz témazáróra, és négyest kapott. Én egyszer olvastam át a könyvet, majdnem maxpontos lett.

Hogy mit gondolok róluk? Semmiképp sem vetem meg őket, inkább sajnálom. Egyrészről rossz lehet nekik, hogy tudják, hogy kevesebb felkészüléssel rossz eredményeik lesznek, másrészről a megfelelni vágyásuk miatt.

Ők a magyar értelemben stréberek.

Az osztályunkba járt egy német értelemben stréber lány. Az esze úgy vágott, mint a borotva (de tényleg), OKTV-nyertes lett utolsó évre, az egyik legjobb egyetemi szakra jutott, be, az érettségin 499 pontot szerzett.

Ő is állandóan tanult, de sosem az iskolára, egyszerűen csak ilyen volt. Nem volt benne megfelelési kényszer, mert amit csinált, magának csinálta, mert ez szórakoztatta.

Ő mondta, hogy német értelemben tartja magát strébernek, hiszen az anstreben német ige azt jelenti, hogy törekedni valamire.

2014. máj. 17. 12:52
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az a stréber, aki jó tanuló, hanem az, az -nyilván szintén jó tanuló- nem akar soha segíteni másnak, nyal a tanároknál, és szinte sírógörcsöt kap, ha 5-ös alát írta. Ezeket annyira nem kedvelem, de nincs is ilyen az osztályban, de ha lenne, inkább csak nem foglalkoznék velük.
2014. máj. 18. 15:16
 18/22 anonim ***** válasza:

Az attól függ.

Volt két osztálytársam.

Egyik: kitűnő tanuló, csendes, szívesen segített bárkinek, elmagyarázta a dolgokat, jóban volt minden tanárral, el tudott velük beszélgetni, de nem "nyalizott" soha.

Másik: kitűnő tanuló, nagyszájú, mindenkit leszólt aki valamit nem tudott, folyamatosan jópofizott a tanárokkal (de már gusztustalan szinten).

Nem hiszem hogy ki kell fejtenem, melyiküket bírta az osztály, melyiküket nem :)

2014. jún. 7. 19:48
 19/22 anonim ***** válasza:
Én azt tartom strébernek aki nyalizik a tanároknak és órákig tanul az olyan fölösleges tantárgyakra mint az ének vagy a rajz, ha négyest kap rögtön megy sírni a tanárokhoz. Alapvetően nem foglalkozok velük, de az én osztályomban sok ilyen stréber van aki mindenkit lenéz és fikázik aki nem csinálja azt amit ők, na őket nagyon nem bírom.
2014. jún. 19. 13:16
 20/22 anonim ***** válasza:
Az, aki mindenkit beköp, buta, és csak azért tanul mert a tanár kedvence akar lenni. Nyalizik neki, nem a barátaival, hanem a tanárral "dumál", és nem érdekli, ha mindenki utálja. Sír, ha négyest kap és egy idegesítő kis p˙˙s. Én kitünő tanuló vagyok és 4 tárgyból van dicséretem, vannak céljaim az életben, mégsem vagyok stréber.
2014. júl. 31. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!