Mit tennétek ha megtudnátok a lányotokról?
2napos osztálykiránduláson a 15éves lányod cigizett,ivott.
1hete szakitott a barátjával ,de máris megismerkedett a táborban egy idegen másik csoport fiujával ugy,hogy a fiu mutatott neki egy óvszert és lefeküdt vele..
Mit tennétek ha megtudnátok?
Az ivást már talán azt mondom, oké, végülis fiatalság meg minden, ha nem fetrengett a hányásában az is értékelendő...:/
De azért lehetne annyi esze, hogy ne cigizzen, ahhoz hozzá se tudok szólni, hogy csak úgy lefeküdt egy sráccal...
itt olyan konzervatív emberek vannak... mintha a mai valós társadalom mást tükrözne, ha jobban körbenézek
Éjjel fiatalok kint buliznak, isznak, cigiznek, csajoznak, pasiznak, esetleg szexelnek...
És valahogy mégse akadok fent ezeken a dolgokon és én is voltam fiatal és pont ugyanilyen voltam.
Kíváncsi voltam, milyen a cigi, a piálás, mégsem dohányzok, nem lettem alkoholista. Szerettem bulikba járni, mert sok új embert ismertem meg, akik közül többel is tartom a kapcsolatot és mindenki máshoz ért, ha valamilyen szakemberre van szükségem, nem kell egyből ismeretlen embert odahívni sok pénzért. Szexuális kíváncsiság is érthető és kamaszkorban már a többségnek van valamilyen tapasztalata, ha konkrétan nem is szexelt még
Az, hogy a lányod így viselkedik, az a te hibád is és az övé is. Örökké nem tarthatod bezárva, de elbeszélgethetnél vele, hogy te milyen értékrendeket képviselsz és ő meg próbáljon eszerint viselkedni. A szexuális felvilágosítással meg már rég elkéstél és rosszul gondolod, hogy egy 15 éves lány még nem látott óvszert és ott mutatott neki először egy fiú először gumit... egyébként meg az internet is tele van szexuális tartalommal, azt néz meg, amit nem szégyell...
Anya nekem azt mondta, hogy a cigi nem gáz, de ne szokjak rá, egyszer ki kell próbálni.
Citromos/gyümölcsös sörből mindig szokott nekem adni, de azt mondta múltkor, hogy ha iszok, úgy, hogy be is rúgok, akkor nem haragszik, de olyan környezetben tegyem, ahol bízhatok az emberekben. Szóval ha az osztálytársak normálisak, egyszer nem gáz.
Mivel még nem volt barátom, erről nem tudok nyilatkozni, de az én osztályomban vannak durvábbak is...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!