Szülők, ti megengednétek ezt?
14 éves vagyok,és szeretnék industrial piercinget. Jól tanulok(úgy néz ki,jeles leszek évvégén),mellette sportolok. Nincs velem igazából gond,nem zavarok sok vizet.
Ti megengednétek? Kamaszok,szerintetek elfogadható lenne ilyen korban? Kíváncsi vagyok a véleményetekre,ha sokan rossz ötletnek tartjátok,fel sem vezetem a szüleimnek,nem akarok felesleges veszekedést..
14/l
Minden tini úgy képes írni ezt a jól tanulok dumát, mintha díjat kéne osztogatni érte.
Nem feltűnő az industrial, persze. Egyszer simítod csak hátra a hajad és máris látja mindenki. Amúgy meg ha nem akarod, hogx látszódjon, mi értelme? Megint full más egy kis pötty az orrodban, mint a füled teteje átlyukasztva egy hosszú fémdarabbal...
Sokáig gyógyul és ha véletlen rosszul szúrják, borzasztóan fájhat illetve messze nem biztos az, hogy telejsen begyógyul a helye, ha kiveszed.
14 évesen amúgy meg naponta van új dilije az embernek, én sokáig nyelvpc-t akartam, most meg már áldom az eszem, hogy nem csináltattam meg. Ha minimálisan is tudsz érett ember módjára gondolkodni, hanyagold otthon ezt a témát, majd ha nagykorú leszel és még mindig ennyire akarod, akkor lesz értelme újra elővenni az ötletet.
Én nem azt mondtam,hogy nem akarom,hogy látszódjon:DD Hanem,hogy ha valahol nem kéne,hogy meglássák,éppen el lehet takarni.
Amúgy meg,elárulom,hogy azért írtam ki,hogy jól tanulok,hogy ne csak "tanulj inkább" válaszokat kapjak... De a kötekedés az megy,úgy látom. Légy büszke magadra,hogy idekommenteltél valami nagyon elméset. Tényleg. Mert hogy ez nem segítő szándék volt,tuti. Nem az zavar,hogy nem tetszik,hanem az,hogy mindenáron azt akarod kihangsúlyozni,hogy te vagy itt a nagy és érett felnőtt,én meg csak egy gyerek(Mintha ezt nem tudnám,szerinted 14 évesen mégis minek érzem magam? Ha nem érezném magam annak,úgy gondolnám,felelősen tudok dönteni,nem kérdeznék meg mást,hanem saját magam meghoznám a döntést.) Ha szerentél még belekötni valamibe,egész nyugodtan,elolvasni sem fogom:) Szép napot.
Szerintem a piercing nem nagy dolog... nekem 13 éves korom óta van helix-em és 15 éves korom óta snakebites-om..anyukámnak nem tetszenek de megengedte mert ha megunom ki lehet venni és csak kicsit látszik..a suliban sem szólnak érte semmit
De fontos hogy ne hirtelen döntés legyen és mindenképp megbízható helyen csináltasd! ;)
16/l
csak h lenyugodj ha anyád nem engedi..
16 éves kor alatt szalonban nem csinálnak se piercinget, se tetoválást.. 16 és 18 felett csak szülői engedéllyel..
és ezt, mivel a porcban van szinte muszáj szalonban csináltatni, mivel hihetetlenül könnyen begyullad..
ja és sztem előbb a másik füledbe tetess a porcba fülbevalót.. aztán nézd meg fél év múlva.. ha folyamatosan begyullad, akkor ne csináltass industrialt semmi pénzért, mert hihetetlenül ronda lesz hogy körülötte vérvörös meg gennyes.. és amúgy is sokat kell vele szenvedniu ha begyullad..
(tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!