Mennyire beteges ez?
Figyelt kérdés
A napokban elkezdtem érdeklődni a sátánizmus iránt. Cikkeket,weboldalakat olvasgatok róla,eléggé beleástam magam a témába. Félreértés ne essék,nem vagyok sátánista,csupán érdekelni kezdett. Viszont kezdek egy kissé aggódni. Ugye ez nem káros,vagy rossz dolog? Nem leszek ettől rossz ember? Mit gondoltok,ez elítélendő? Vajon maradandó dolog lesz,vagy csak kíváncsiság? Kicsit viccesen fog hangzani talán,de félek,hogyha anyukám tudomást szerez erről,haragudni fog rám,esetleg csalódik bennem. Más kamaszlányt a divat meg a popsztárok érdekelnek,engem meg pont egy ilyen téma..Kérlek,normális válaszokat írjatok. Előre is köszönöm!2014. máj. 5. 20:54
1/12 anonim válasza:
Semmit, szerintem ezen minden tini átesik egyszer.
2/12 anonim válasza:
Szimpla kíváncsiság. Semmi rossz nincs benne.
Ajánlom a Rózsaszín Pitbull zenekart, elég sátánista :D
3/12 anonim válasza:
tini korral múlik a többségnél, de azért szerintem nem a legjobb stílus...
4/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ettől rossz emberré válna valaki, fiatalon rengeteg dolog felkelti az ember érdeklődését, hosszabb-rövidebb ideig, főleg az olyan témák amik "tiltott", vagy "rejtélyes" érzetet keltenek. Valószínűleg ez idővel elmúlik, nincs benne semmi káros, a kíváncsiság hajtja előre az emberiséget. Ha már rituálékat tartanál, vagy állatokat mutatnál be égőáldozatként, na az már elítélendő lenne, a kíváncsiság önmagában semmiképp. :)
5/12 anonim válasza:
Nem vagy beteges, csak kíváncsi :)
Kérlek ne bánts állatokat és ártatlan embereket, akkor nem leszel rossz ember és anyukád se fog neheztelni :)
A boszorkányság (wicca pl.) szerintem érdekesebb ;)
6/12 anonim válasza:
Egyébként én régebben a fekete mágia iránt érdeklődtem, de elmúlt :)
7/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a gyors és hasznos válaszokat. Mentek a zöld kezek!:)
2014. máj. 5. 21:12
8/12 anonim válasza:
Szerintem sem fura, én is sok téma után kutatok, ami elkezd érdekelni. Nekem például az egyik kedvenc témám Auschwitz, főleg azóta, amióta volt alkalmam ott járni. Ez sem egy túl kellemes téma, mert rengeteg embert megöltek, de én minél több ilyen ember történetét szeretném megtudni. Szeretem az ilyen szellemes furcsa dolgokat is, csak azokkal az a bajom ,hogy kicsit félelmetesek, de attól még szoktam ilyen dolgokat olvasni. 15/L
9/12 anonim válasza:
én 16 évesen fogtam magam és végigolvastam a sorozatgyilkosok.hu-t és máig az összes hasztalan információt tudom amit innen onnan összeszedtem gyilkosságokról, gyilkosokról, miegymás. képes voltam éjszakákon át a discovery ID-t nézni, de nem lettem emiatt ámokfutó baltásgyilkos, szóval nem hiszem hogy okod lenne aggodalomra, mindenkinek vannak ilyen kamaszkori heppjei :)
10/12 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen korszak, még H.P. Lovecraft Necronomicon c. "kézikönyvét" is beszereztem, de aztán akkora hülyeségeknek tűntek a benne lévő "szertartások", hogy hogy inkább más érdeklődési kör után néztem, és normális ember lett belőlem, akit egyáltalán nem érdekelnek már az ilyen "sátánista" hülyeségek. Majd te is kinövöd, hidd el! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!