Ti hogyan szednétek össze kb.20000 Ft-ot?
Figyelt kérdés
Leginkább 14 év körüliek, kb. Június végéig kéne, szülőktől kérés kizárva
Kíváncsian várom az ötleteket :)
2014. ápr. 23. 21:41
1/9 anonim válasza:
26 vagyok, de talán szórólapozás
2/9 anonim válasza:
eladnám néhány cuccomat, régi ruhámat
spórolnék
esetleg idős nénihez eljárni bevásárolni, feltakarítani
3/9 anonim válasza:
14 évesen sajnos még nem vállalhatsz nyári diákmunkát legálisan, leghamarabb is 15 éves korodban, szülői engedéllyel. Így azt tudom javasolni, amit előttem is: néhány cuccodat (kinőtt vagy nem hordott ruhák, könyvek, játékok, stb) eladhatod a neten, ezen kívül még egy lehetőség: ismerősök, rokonok, környékbeliek körében valamilyen segítségnyújtás, pl. bébiszitterkedés, kutyasétáltatás, öregeknek segíteni bevásárlásban stb. Érdeklődj :)
4/9 anonim válasza:
En egyszer akartam eladni valamit otthonrol es izonyatosan nagy balhe lett belole, szoval ezt szerintem meg se probald. En is inkabb a szomszedoknal hazalnek h eg 100asert bevasarolsz vagy kitakaritasz, fuvetnyirsz, stb.
5/9 anonim válasza:
Nem kérném a szülőktől, hanem kivenném a bukszájukból titokban.
6/9 anonim válasza:
Add el a már nem használt cuccaidat, vállalj kerti munkát pénzért. "Legális" melót még nem vállalhatsz, úgyhogy hasznos dolog egy öreg rokonnál segédkezni egy kis KP-ért cserében.
7/9 Gyémántlány válasza:
Csinálj ,,garázsvásárt". Hirdesd meg a suliban, szomszédoknál, stb. Gyorsan meg tudsz szabadulni pl. kinőtt, de még jó minőségű ruháktól, gyerekkori játékoktól, könyvektől, meg ilyenek. Csak számolj előtte utána, hogy kb. mennyi bevételre számíthatsz, így nem érhet meglepetés/csalódás.
8/9 anonim válasza:
A barátnőim tavaly meggyet szedni voltak vmelyik osztálytársamnál, én meg a mamámnál szedtem meggyet. Akkor 13 évesek voltunk.
9/9 anonim válasza:
Kiállítanám a hugomat a sarokra. Aztán több is lesz, mint 20E.
Később abból rá lehet szokni a drogokra és rózsaszín lesz minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!