Össze szednetek, kerlek, hogy melyik zöldségeket és gyümölcsöket eheti a kutya?
Szeretnek a kutyamnak rendszeresen zoldsegeket es gyumolcsoket adni, peldaul jutalomfalatnak, ha motivalhato lesz vele. Ki szeretnem kiserletezni rajta, hogy melyek azok, amik nagyon izlenek neki, de nem szeretnek olyannal probalkozni, ami nem egeszseges egy kutya szamara.
Ha szereti a repat, akkor picit mindig vagok majd a napi adagjaba, esetleg mast is, ha lehet neki adni.
Szoval mindenki irja le azt, amelyikrol biztosan tudja, hogy szabad, es azt is, ha valamirol tudja, hogy nem szabad.
Koszi!
Off
Szeretheti a kutya a zöldséget, gyümölcsöt de hogy azzal motiváld! Annyira nem hiszem hogy jó lenne! Inkább labdával vagy valami hússal.
Nincs olyan zöldség és gyümölcs, amit a kutyáim meg ne ennének. Almát, barackot, szilvát leszedik a fáról. Káposztatorzsát szoktam rendszeresen adni fogtisztítás miatt.
Néhányan írták, hogy nem ehet szőlőt a magja miatt. Hát annyit nem fog megenni, hogy mérgező legyen. Dinnyének a héját is megennék, ha hagynám. Epret és málnát még nem adtam nekik, mert azt mi is pillanatok alatt elpusztítjuk.:))
Szerintem bármilyen zöldséget és gyümölcsöt ehet. Mondjuk a puffasztóakat nem árt kerülni szerintem (bab és társai). De ezektől sem lesz baja.
Az én kutyám imádta a szőlőt, ő szüretelte le általában azokat a fürtöket, amik alul voltak. persze, ha már ott nem volt, akkor a hátsó lábaira állt, és csemegézte a felsőket is :D
Szerette még a répát, málnát, almát, epret, ribizlit, diót. Ha nem eszi meg, akkor is érdemes néha reszelve a kajájába keverni belőlük egy-egy keveset.
Koszi a valaszokat, megnyugodtam, hogy ezek szerint szeles a skala.
Az pedig hulyeseg, hogy azzal ne jutalmazzam. Ha a kutyat motivalja a gyumolcs, akkor miert ne? Sokkal egeszsegesebb, mint a nekik gyartott jutifalatok.
Az alma eddig nem valt be, sajnos. A befott barack igen :)
De ugy tunik, hogy a legcsabitobb meg mindig az orrom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!