Már nem nagyon szeretget a fiam. Tudom, hogy ez az élet rendje, vagy esetleg én rontottam el valamit?
Figyelt kérdés
A fiam 13 és fél éves. Eddig naponta - nem túlozok! - több száz puszit adott nekem, kézen csókolt, nagyon kimutatta, hogy imád. Körülbelül 3 hónapja már nagyon ritkán akar puszilkodni, ölelgetni már egyáltalán nem. Szemtelenné vált. Ezek a kamaszodás jelei, vagy csak én rontotam el valamit? Kérlek, legyetek tapintatosak, egyedül nevelem a fiamat, az édesapja - aki a férjem volt - 4 éve meghalt halálos betegségben.2014. ápr. 22. 19:45
11/11 anonim válasza:
lehet hogy a kamaszodás jelei. de ha tényleg sok puszit és ölelést adott, akkor vissza fog térni, csak most egy kicsit már "gázabbnak" érzni, de ne érts félre. én lány vagyok 19 éves, a nővérem 23, a bátyám pedig 30, és ennyi idősen is rengeteget ölelgetjük az édesanyánkat, még a fiú testvérem is :) amikor a barátnőim látják, irigykedve nézik. de amikor én is 12-15 között voltam, sokkal kevesebszer szeretgettük egymást. azt hallottam a többiektől hogy az a "menő" aki veszekedik a szüleivel. Ki fogja nőni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!