Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányom elkezdett cigizni....

A lányom elkezdett cigizni. Mit csináljak, hogy leszokjon?

Figyelt kérdés
hallottam már olyat, hogy a szülő a legerősebb cigiből vett egy dobozzal, odaadta a gyerekének h szívja el amennyit bír és így megutálja a gyerek.ez igaz? Várok más tanácsokat is!
2014. ápr. 22. 16:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem a 12 éves fiam cigizett az engedélyem nélkül. Mikor megtudtam, akkor jól elfenekeltem. Azóta még gondolni sem mer rá.

38/F

2014. ápr. 23. 19:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Egy lánynak azért nem nehéz cigit szerezni. :)

Anno mi is fülig érő szájjal adtunk cigit a csajoknak, ha kértek, csak hogy velük cigizhessünk.

Az nem megoldás, hogy egyeltalán nem adsz neki pénzt. Előbb utóbb lesz olyan dolog, amit meg akar majd venni magának, és rájön hogy a cigi mellett nem fog menni.

Épp annyit adj neki, hogy ne fussa cigire. Ha 1-1 szál cigit nem is ciki kunyerálni, pénzt már elég gáz.

2014. ápr. 23. 23:20
 13/16 anonim válasza:
Ne adj neki pénzt.
2014. ápr. 25. 11:35
 14/16 anonim ***** válasza:
33%
Minden szálért egy pofon.
2014. ápr. 25. 12:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Elég gáz, hogy itt egyesek büszkék arra, hogy a gyerekük azért nem cigizik, mert a verés miatt "gondolni sem mer rá". Mert gondolom azok a gyerekek nem fogják újrakezdeni, amint kívül kerülnek a pofontávon. (Ergo elköltöznek, munkájuk lesz stb.)

Nekem inkább az lenne a fontos, hogy megértessem a gyerekemmel, hogy mennyire tönkreteszi magát így, mert ha ez sikerül, soha többé nem nyúl a cigihez életében.

2014. ápr. 25. 16:36
 16/16 anonim válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Engem anno apukám úgy vett rá arra, hogy ne a háta mögött próbáljam ki és hasznaljam a cigit, hogy egy nagyon erőset vett (senki nem dohányzik a csaladban), és addig kellett szívnom, amíg birtam. És mégis élek még, nem kaptam semmiféle nikotin mérgezést, sőt azóta elítélem a dohányzó embereket. Szóval nem rossz ötlet szerintem amit írtál.

22 éves vagyok és a párommal most várjuk az első babánkat, és ha eléri majd a tizenéves kort, igenis vele is meg fogjuk csinálni. Főleg ha közben kiderül hogy már bagózik sumakban. :)

2014. máj. 3. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!