Mit tegyek, ha a fiam követeli a cipőt?
"Gondolom eddig liberálisan nevelted, sosem ütöttél a fenekére hogy ne sérüljön a kis lelke igaz?"
Te szétütnéd a mocskos pofáját, nem igaz? Jól sejtem hogy nincs gyereked?
Iszonyú, mikor valaki hozzaszól egy temahoz, amihez nem ert, de azt hiszi megis, mert gyerekkoraban ha ö hasonlot kert, akkor pofonvagtak es most mast is arra biztat! Mi ez ha nem rosszindulat?
Arra biztatni egy anyat, h megüsse a gyereket, es h rakja ki otthonrol!
Megrenditeni a bizalmát, csak mert normalis igenyei vannak !
Nem ertem h az ilyen " anya" miert vallal nyakra före gyereket, ha nem tud mit nyujtani nekik!
Csak terhes maradni, azt tud es az ok, csak vasarolni ne KELLJEN nekik , elvegre a világra kertek magukat!
Fogalmazd at a kerdest. Kufircolni tudtam, a gyerekeim eltartani nem!
Mi a teendö?
Megrenditeni a bizalmát, csak mert normalis igenyei vannak !
mert több napon keresztül hisztizni egy márkás puma cipőjért egy 10 évesnek teljesen normális igény?
OMG...
Fogadjunk te is az a tipikus szülő vagy aki nem szól rá a gyerekre hogy ne rugdossa szét a az előtte ülő néni térdét mert te nem korlátozod a gyereked a szabadságában - ahogy a "viccben" is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!