Mit tegyek, ha a fiam követeli a cipőt?
Már csak azért se vedd meg, mert ha követelőzéssel eléri, amit akar, akkor mostantól mindig ez lesz.
Nem, és kész. Tíz évesen nem kisgyerek már, meg kell értenie, ha nem telik valamire.
Ugyanakkor ne csak nemet mondj, hanem rendesen és komolyan magyarázd el neki az okát is.
Ha ennyire pénztelen vagy, akkor az ujabb terhesseg nagyon hianyzott neked! 10 ev mulva majd a masodiknak magyarazhatod h nincs!
Persze h vagyik szep cuccokra, ebben a korban fontos.
Te meg penzt nem tudsz elöallitani, csak kufircolni
ebben a baromi nagy liberalista nevelésben a gyerek irányit.. annak idején eszembe nem jutott volna kinyitni a kicsi számat, hogy én akarok valamit, akkora pofont kaptam volna anyámtol, vagy apámtol, hogy meg se kockáztattam ... mostanság meg, pláne itt, mindig azt olvasom, hagyni kell a gyereket, nem baj, ha a gyerek irányit..stb. stb.
én ugy nevelem az enyéimet, ahogy annak idején engem..igy nincs követelözés, nincs visszabeszélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!