Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van valami hátránya ha egy...

Van valami hátránya ha egy tini lánynak egy fiatalabb fiú tetszik?

Figyelt kérdés
Pl. a lány 14 éves, a fiú 13. Lenne ezzel baj HA járnának? Olyasmire gondolok hogy a fiú nem olyan érett.
2014. ápr. 18. 20:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Általánosságban lehet kijelenteni, hogy a fiúk később érnek, mint a lányok"

Ez hülyeség. :)

Ha a barátnődnek tetszik a srác, akkor nem tudsz mit tenni. Biztosan van valami oka annak, hogy járni szeretne vele.

Túl sokat gondoltok bele az évszámokba. Nem a kor számít, hanem a kölcsönös érzések.

2014. ápr. 19. 09:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Mielőtt hülyeségnek nyilvánítasz valamit, olvasd végig a mondatot.
2014. ápr. 19. 10:48
 13/16 anonim ***** válasza:

1 év még tinikorban sem sok.

Én különben most már lassan több párt ismerek, ahol a lány az idősebb, és a fiú a fiatalabb. (1-2 évvel)

2014. ápr. 19. 13:18
 14/16 anonim ***** válasza:

15 voltam amikor volt egy 14 éves barátom.. :) Sok különbség nem volt köztünk.. :)

17L (mostani barátom mondjuk 18 éves és sokkal jobb ez a kapcsolat, mint ami akkor volt)

2014. ápr. 19. 22:30
 15/16 anonim ***** válasza:

igen,volt egy barátnőm,aki pórul járt ezzel.a lány 13 éves volt akkor,a fiú pedig 12.a barátnőm már szeretett volna egy kicsit "igazibb" kapcsolatot(nyilván nem testit),a fiú viszont odáig jutott,hogy facebookon írogatott szivecskéket a barátnőmnek,élőben meg kb csak köszöntek egymásnak.

persze ez egyénfüggő.most 14 éves vagyok,és ismerek egy 12 éves fiút,aki simán van 14 éves lány szinten.nyilván nem járnék vele,viszont jóban vagyunk,bármiről el tudunk beszélgetni.bár úgy gondolom,ez a ritkább eset,a saját osztálytársaimon látom,hogy többségük nagyon le van ragadva még.hát még mi lehet a fiatalabbak között...

2014. ápr. 20. 23:49
 16/16 anonim válasza:
Nincs, nekem is voltak tizenévesen 2-3 évvel idősebb barátnőim is. :)
2014. ápr. 25. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!