Egy 20 éves oda megy ahova akar?
Én 19 vagyok általában írok anyámnak SMS-t ,hogy csak jövőhéten megyek haza és ennyivel el is intézik.
Igen oda megy ahova akar már tud magáról gondoskodni jogilag.Persze ha édesanyádék elküldenek mert nem fogadtál nekik szót akkor sürgősen albérlet és munka.Meg fog nehezedni az élet:S
Lassan értesd meg velük ,hogy nem rossz helyre jársz biztonságban vagy így szerintem elengednek..
Esetleg mond ,hogy könyvtár ,de hazudni nem szép és úgyis kiderül ha nem ott voltál..
Igen, oda megyek ahova akarok.Főleg, hogy több mint 4 éve nem lakok otthon.Férjnél vagyok,babát várok szóval oda megyek ahova akarok, csak már másnak tartozom beszámolóval:)
20 éves, 30 hetes kismami
Igen,törvényszerüleg nagykoru vagy.
A te döntésed hovà mész.Persze nem àrt bejelenteni,söt bekell jelentened hovà mész(ha egyhàztartàsban élsz szüleiddel)ugyanis nem jo ha halàlra aggodjàk magukat,ha nem érsz haza a bejelentett idöpontban.
Eghyébként én is 20 évesen mentem férjhez 21 évesen babàm született,szoval oda megyek ahovà akarok.
Egy nagy szart megy oda ahova akar. Ha valaki 16-17 évesen nem mehetett oda ahova akart, akkor 18-20 évesen se fogják hagyni hogy azt csináljon amit akar. Persze ha egyetemista vagy és másik városban élsz az nagyban megkönnyíti a helyzetet. Én is ezt várom már évek óta, hogy végre egyetemre menjek és szabadság legyen.
18/L
utolsónak van igaza
én is 20éves vagyok és még 1x sem voltam bulizni !
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!