Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ha egy iskolanapon...

Kamaszok, ha egy iskolanapon orvoshoz kell délelőtt mennetek, csak néhány óráról hiányoztok, vagy egész nap?

Figyelt kérdés

Mondjuk ha reggel 8-ra van időpontotok a nem tudom melyik orvoshoz, akkor csak mondjuk az első 1-2 óráról hiányoztok, és utána a többire bementek, vagy "ellógjátok" akkor már az egész napot?

Persze nem megfázás meg influenza, ilyen betegségekkor, hanem mondjuk egy fogorvos vagy valami vizsgálat, amikor az ember jól van annak ellenére, hogy az orvoshoz megy.

2014. ápr. 13. 14:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én ilyen esetben mindig ellógom az egész napot. Jól tud jönni azaz 1 nap pihi.
2014. ápr. 14. 07:35
 12/13 Kameko-san ***** válasza:
Az orvos általában igazolja az egész napot, így nem megyek be utána a suliba. :)
2014. ápr. 14. 17:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem nagyon szoktam bemenni, csak akkor akkor, ha valamiből dogát írunk, mert a tanáraink mániája az, hogy ha valaki nincs ott az eleve megbeszélt időpontban, akkor nehezebbet íratnak vele. Meg akkor is bemegyek ha csak az 1. óráról hiányzok
2014. ápr. 15. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!