Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, szülők! Szerintetek...

Kamaszok, szülők! Szerintetek ez elfogadható, megbocsájtható?

Figyelt kérdés

Az történt,hogy egyik reggel bementem az iskolába és megláttam az egyik nagyon jó lány barátomat sírni többen vígasztalták.Megkérdeztem miaz és az egyik fiú osztálytársam megütötte(a lányt).Felkaptam a vizet,odamentem hozzá,hogy kérdőre vonjam és még neki állt fejjebb,és elkezdett lökdösni,nekem elpattant az agyam és nagyon megvertem.Kondkétan kiütöttem,amikor felállt hasbakönyököltem és eldobtam lent befogtam egy feszítésbe és nagyon kiabált én egy idő után elengedtem.(Amúgy 8éve járok küzdősportra.)Ezzel nem is volt gond de ma bejött full lila fejjel és begipszelt karral,erre nekem nagyon nagy bűntudatom támadt.Szerintetek nem érdemelte meg?Egy LÁNYT vert meg én ezen akadtam ki.Szerintetek?

14/f(nyolcadikos)

2014. ápr. 11. 21:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem meg teljesen jogosan verted meg. Lehet hogy ennyire nem kellett volna elintézni a srácot, de akkoris jól tetted.

Ha egy kis taknyos abban leli örömét, hogy lányokat ver, nem fog eltántorodni az enyje-benyjétől.

2014. ápr. 12. 10:08
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően azt vallom, hogy senkinek se kellene senkit se megütnie... a fiúnak se kellett volna megütnie a lányt, de nem azért, mert LÁNY, hanem, mert egy másik EMBER.

Első hangon nem kellett volna senkinek se ütögetni a másikat, de legalább megtanultad, hogy vannak határok, amiket nem szabad túllépni. Ez szerencsés esetben elmondható a más két félről is.

2014. ápr. 12. 11:46
 23/33 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy emlékeztek-e, hogy pár éve ugyan így egy bokszoló srác megvédett valakit, olyat behúzott neki, hogy agykárosodás miatt a másik srác meghalt...
2014. ápr. 12. 12:12
 24/33 anonim ***** válasza:
Mármint a másiknak húzott be
2014. ápr. 12. 12:12
 25/33 anonim ***** válasza:

Még jó hogy nem jelentettek fel. A küzdősporttal való visszaélést elég komolyan büntizik.

Az lehet hogy a srác megérdemelte, de maximum okosan fojtogatni kell, hogy ne maradjon nyoma. A lényeget abból is megérti.

2014. ápr. 12. 13:30
 26/33 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, ahol tanulod a küzdősportot el is küldhetnek, ezért. Legalábbis a nívósabb helyeknél így megy.

Én azt mondom valamilyen szinten megérdemelte, de tudnod kellett volna a határt, elég lett volna csak párszor arcon csapkodnod, gondolom az is elég lett volna neki. Legközelebb legyen önuralmad!

2014. ápr. 12. 22:33
 27/33 anonim ***** válasza:

ha 8 éve jársz küzdősportra akkot pontosan tudod, hogy erre nem használhatod a tudásod

több önuralmadnak kellene lenni

ők mit szóltak ehhez?

a begipszelt kar pedig testi sértés örülj ha a másik nem jelent fel

ha valaki megüt egy csajt akkor sem verheted agyon

2014. ápr. 13. 19:12
 28/33 anonim ***** válasza:

az hogy számon kérem, megfenyegetem, hogy vigyázzon magára az oké, de hogy lilára verem a fejét és eltöröm a karját az már nagyon nem!

súlyos testi sertés, garázdaság

börtönbe akarsz kerülni?

2014. ápr. 13. 19:19
 29/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!Igen tudom kicsit elvetettem a súlykot, de én az ilyenen kiakadok.A feljelentés nem játszik mert nem mert.:D meg ő is látható sérülést okozott a lánynak.Szóval ő is megüteti a bokáját..Az edzésen(birkózás) nem tudnak róla, de nem hiszem hogy kiakadnának..Az egyik edzőm egy kígyúrt rendőr.Köszi mindenkinek aki írt,ment a pacsi!;)
2014. ápr. 14. 06:36
 30/33 anonim ***** válasza:
Kérj tőle bocsánatot és kérj tőle bocsánatot.Valamint tanulj meg írni.
2014. ápr. 14. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!