Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ilyen színű rúzs 16 évesen?...

Ilyen színű rúzs 16 évesen? Engednétek?

Figyelt kérdés

[link]

ez mellé a szín mellé ugye elég a spirál ? ( próbáltam már világos árnyalatokat is de borzalmasan álltak ,csak a sötét és meleg színűk állnak jól..)nem minden napra csak ha nincs időm a tusvonalra reggel és ha egyszínűbb az összeállításom hetente vagy 2 hetente egyszer és sokan szokták mondani hogy rúzst a NŐK használnak ,de végül is hány éves kortól lehetne hogy ne nézzen ki vele az ember nevetségesen?

2014. ápr. 11. 19:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
[link] én ilyet használok, nekem is picit sárgás a bőröm, de jól áll hozzá. Persze arcfüggő is, engem ahhoz képest, hogy 14 vagyok eléggé csúnyán öregítenek a sötét rúzsok. Nyúzottnak tűnök tőle és szokatlan, mivel nekem alapból rózsaszínes ajkam van. Ha neked tényleg jól áll, használd bátran, 16 évesen miért ne rúzsozhatnád magad? Inkább most tapasztald ki, hogy mi áll neked jól, minthogy felnőttkorban tedd.
2014. ápr. 11. 21:13
 12/18 anonim ***** válasza:

[link]

Én a te korodban ilyesmit használtam. Sose álltak jól a világos színek, a szájfényt meg egyenesen utálom. Nekem senki sem szólt be miatta (most vagyok 30)

2014. ápr. 11. 21:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Én 13 évesen ennél sötétebbet is szoktam használni:D (színházba,ünnepségre,olyan helyre ahova ki kell öltözni) A hétköznapokon meg rózsaszín/barna színű rúzsokat használok,de van vörös is,meg bőrszínű.
2014. ápr. 11. 22:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem gáz. Természetes és szép színe van, használd nyugodtan. :)
2014. ápr. 11. 23:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Én hasonló színű rúzst használok, csak annak kicsit élénkebb színe van, de még soha nem szóltak le érte, sőt :) 16/l
2014. ápr. 12. 08:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint nagyon tetszik ez a szín. Ha jól áll rajtad akkor használd.
2014. ápr. 12. 09:42
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nevetéges egy tinin az ilyen erős rúzs,bár manapság minden 2. nevetséges ahogy kifesti magát és ahogy öltözik nem lennél feltűnő
2014. ápr. 12. 14:33
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik, de ha neked jól áll, akkor viseld nyugodtan. A szemedre elég a szempillaspirál, és így nem lesz vakolatszerű a sminked.

Én is szoktam rúzst viselni, igaz, nem ilyen színeket, hanem inkább világos-sötét rózsaszínt, barackot, esetleg korallos árnyalatokat, és eddig mindenki szerint jó állt.

Ezt a szájfény mániát sosem értettem, annyira undorító, ragacsos, nyúlik, csillámos, utálom:D (plusz nekem nagyon fehér a bőröm, és a világos szájfényekkel olyan hatású lesz a sminkem, mint valami csillámos hulláé:D)

Esetleg vannak még duci ajakceruzák, amiknek normális állaga van, nem olyan erős a színe, de azért látszik:)

2014. ápr. 12. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!