Ilyen színű rúzs 16 évesen? Engednétek?
ez mellé a szín mellé ugye elég a spirál ? ( próbáltam már világos árnyalatokat is de borzalmasan álltak ,csak a sötét és meleg színűk állnak jól..)nem minden napra csak ha nincs időm a tusvonalra reggel és ha egyszínűbb az összeállításom hetente vagy 2 hetente egyszer és sokan szokták mondani hogy rúzst a NŐK használnak ,de végül is hány éves kortól lehetne hogy ne nézzen ki vele az ember nevetségesen?
Én a te korodban ilyesmit használtam. Sose álltak jól a világos színek, a szájfényt meg egyenesen utálom. Nekem senki sem szólt be miatta (most vagyok 30)
Nekem nem tetszik, de ha neked jól áll, akkor viseld nyugodtan. A szemedre elég a szempillaspirál, és így nem lesz vakolatszerű a sminked.
Én is szoktam rúzst viselni, igaz, nem ilyen színeket, hanem inkább világos-sötét rózsaszínt, barackot, esetleg korallos árnyalatokat, és eddig mindenki szerint jó állt.
Ezt a szájfény mániát sosem értettem, annyira undorító, ragacsos, nyúlik, csillámos, utálom:D (plusz nekem nagyon fehér a bőröm, és a világos szájfényekkel olyan hatású lesz a sminkem, mint valami csillámos hulláé:D)
Esetleg vannak még duci ajakceruzák, amiknek normális állaga van, nem olyan erős a színe, de azért látszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!