Ti mit változtatnátok meg magatokon?
Külső:
- ami az alakomat illeti, mindent
- fogak (folyamatban)
Belső:
- nem ártana egy kis önbizalom
- a naivitásomat eltörölném a fenébe
- érzelmek nagyrésze
Hirtelen ennyi, de biztos van több is.
16/L.
Külső
Haj: világosabb barna lenne, nem korpás, és nem zsírosodó.
Szemöldök: sötétbarna hajamhoz képest full világos, és nem tudok kiszedni egy jó formát. Szóval sötétebb lenne, és soha nem kéne szednem:D jó ez lehetetlen.
Szem: Szeretem, de valami szebb zöldnek jobban örülnék. A zöldesbarna szemem néha barnának látszik és nem szeretem. Viszont egy világos, élénkzöld szem gyönyörű.
Vékonyabb csípő, laposabb has, vékonyabb combok (vagy izmosabbak) és utálom, hogy stria van a vádlimon (ami nem is hájas), belső combomon...:(
Van jónéhány bőrhibám, eltüntetném őket egytől eddig.
Ja meg olyan csontos mindenki keze, meg kicsi, az enyém nagy:( Szóval vékony csuklót, kis kezet szeretnék. Meg plötyi a karom,kis izom ráférne.
Jobb öltözködési stílus:)
Belső
Jó lenne a fiúkkal haverkodós lenni... kezdeményezőbb, hülyülős. Akaratlanul is megbántok másokat, és nem tudok változtatni rajta:(
Testalkat: szeretnék vékonyabb lenni, leginkább lapos hasat, és csinos derekat szeretnék
Láb: vékonyabb, izmosabb lábak, kecsesebb nagylábujj
Szemek: lehetne még kékebb, és mandulavágású
Haj: hosszú töredezésmentes egészséges hajra vágyom, lehetőleg picit szőkébbre
A belsőmmel sem vagyok teljesen elégedett, de azon tudok változtatni :)
15/L
Külső:
- derékig érő, gyönyörű fekete haj
- szebb szemforma
- nagyobb mell
- kerekebb fenék
- szép, hosszú, formás lábak
Belső:
- nyitottság
- jobban kiállni magamért
- szeretném leküzdeni a szégyellőségem
15/L
Külső:
-alakom.
-fogaim.
Belső:
-folyton jár és eljár a szám, szeretnék egy kicsit csöndesebb lenni.
-olyan hirtelen haragú ember vagyok, azt hiszem, jól jönne még egy kis türelem is.
Külső:
-fogaimat(kissé kuszák)
-kicsit vékonyabb alkatot
-füleimet(elállnak:S)
-arcomat(tök pufi:/)
Belső:
-kicsit bátrabb legyek,több önbizalom
-nyitottabbnak lenni
Egyéb:
-hangomat(szerintem tök rossz mármint nem az énekhangom,/bár az is/hanem a beszédhangomat)
13/l
Külső:
-hajam (túl vékonyszálú, száraz)
-kicsit vékonyabb szeretnék lenni
-a lábfejemet (túl vastag)
-az arcbőrömet
- az orromat és a számat
Belső:
-határozatlanság
-csöndesség, félénkség
-önbizalom
17/L
Kicsit vékonyabb, és formásabb szeretnék lenni, illetve szeretném, ha szebb lenne a bőröm és a hajam. :)
A belső dolgokkal nagyjából elégedett vagyok, talán annak örülnék, ha új helyzetekben is picit talpraesettebb, határozottabb tudnék lenni.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!