Ti mit változtatnátok meg magatokon?
külső:kevésbé zsíros bőr
A nózim formáján.
belső:Határozottabb szeretnék lenni,meg az önbizalmamat megnövelni,mert a békafeneke alatt van.
16L
külső:
orr (bár sokan azt mondják, hogy cuki, de szerintem rohadtul nem az :D - hosszú pisze orrom van)
ajak (nem csak, hogy vastagabb legyen, hanem szélesebb is)
szemszín (szomorú, hogy nem apu kék szemeit örököltem, bár a sajátommal sincs olyan nagy bajom)
mell
és még talán kicsit vékonyíttatnám a fejem
belső:
valamiért azzal nincs problémám, pedig nem vagyok egy mintaember :D
Egyébként a mellemet, orromat, és számat meg fogom műttetni. Az orromat rögtön, miután elballagtam. A másik kettőt pedig úgy a húszas éveim közepén.
17L
Külsőmben talán az arcom zavar picit... Eleve az orrom vonalában előrenyúlik az arcom, a homlokom is 'hátracsapott', és ennek tetejébe jó nagy orrom van. (Szerencsére amúgy nem feltűnő szemüvegnek hála..:D)
A testemmel minden rendben, rendszeres sport, és edzésnek hála 173 centi vagyok 69 kiló csupaizom.:D
A belsőmben nem változtatnék nagyon, max azon, hogy ne szeressek kisköcsi lenni:D (Szóval bírom, ha valakit megszívatnak stb...)
De ezek kis dolgok, igazából egyik se hat meg... Na, de ami igen: Nem tudom beszélni. Nem, nem a szókincs vagy ilyesmi a baj. Egyszerűen rosszul beszélek, 3 év logopédus után is, már 16 éves fiú vagyok és így már elég ciki, hogy 4x kérdeznek vissza mindenre mert nem tudok artikulálni... Ezen tényleg változtatnék, a többi semmiség...
16/F
Kulso:
Kicsit magasabb szeretnek lenni
Hosszabb,vekonyabb labakat szeretnek
Lapos hasat szeretnek
Egy nagyon picit vekonyabb arcot
Hosszabb hajat(a mostani hatkozepig er)
Az orromat sem szeretem annyira,de azzal meg kibekulok
Mell(ezt mindenkeppen megmutetem)
Belso:
Kicsit batrabb szeretnek lenni
Nem artana,ha tobb onbizalmam lenne
Hatarozottabb szeretnek lenni
Amugy ugyahogy ki vagyok magammal bekulve,csak osszessegeben kicsit fogynom kene,meg a mellemet megmutetni. A mellemet mindenkeppen meg fogom mutetni. Jovo honapban megyek dokihoz,hogy mi hogy legyen.
20N(Nem vagyok mar annyira kamaszde remelem nem baj,ha irtam)
Külső: Viszonylag tetszem magamnak. Egy-két dolog azért van, de ezek nem olyan eget rengetőek: Lehetne kisebb a fejem. Széles az arccsontom, kicsit pufi is vagyok (pedig vékony vagyok), de ezt a hajammal megoldom. Befesteném a hajam, de ez ugye pénz kérdése. A lábfejem lehetetlen formáján is változtatnék: széles, kicsi és vaskos. Az elegánsabb magassarkúba nem is igazán fér bele, ha belefér akkor meg kényelmetlen és otromba. :/
Belső: Na itt már több dolog is van. Tény, hogy nem vagyok az a nagyon közkedvelt személyiség, rengeteg jellembeli hibám van. Lehetnék kevésbé nagyképű. Az vagyok, ez tény, de legalább tudom magamról. Lehetnék kedvesebb, azon vagyok mostanában, hogy legyek mosolygós, kedves, mert eddig nem voltam túl pozitív személyiség, de szerintem alakul. :)
Lehetnék kevésbé lusta és motiválatlan. Le kellene szoknom arról, hogy azt hiszem, nekem bármi sikerülhet, ezért nem is teszek semmiért sem túl sokat. Nem tanulok igazán, és teljesen nyugodtan jelentem be, ha mondjuk egyest kapok egy érettségi tantárgyból. Nem érzem a súlyát valahogy.
Lehetnék segítőkészebb és empatikusabb, türelmesebb másokkal. Kevesebb embert kellene 'nem kedvelnem'. Előítéletes is vagyok, ez sem túl jó. Céltudatosság is hiányzik a személyiségemből.
18L
külső:
- fogaim
- arcforma
- vastagabb láb (comb is, vádli is)
belső:
- határozottabb szeretnék lenni
- önbizalom kellene
- kevésbé legyek hiszékeny
- ne vegyek mindent magamra
17L
Külsőleg:
-48 kg lennék (most 54 vagyok)
-172 cm szeretnék lenni (most vagyok 170)
-hangsúlyosabb "thigh gap"-et szeretnék
-pár centivel keskenyebb csípő
-kiállóbb kulcscsontok és bordák
-vékonyabb csukló, karok
-hosszabb haj
Belső:
-nagyobb önbizalom
-ne legyek evészavaros
-ne legyek annyira befelé forduló
-ne legyek lusta
17/L
-Kidolgozott felsőtest (dolgozok rajta)
-A fogaim. Nem sokat, csak egy kicsit fehérebbet szeretnék.
-A bal fülem. Alig észrevehetően, de jobban eláll mint a jobb.
A személyiségemen nem szeretnék változtatni.
15/f
Kevésbé zsíros arcbör, meg picit kisebb pocak.
Belsö... hát minden :D
Ja meg a vágásokat a karomról és a lábamról szívesen eltüntetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!