Meddig engednéd el a 15-16 éves lányodat szórakozni/bulizni? Szülők válaszát várom, én is az vagyok
Én is 17 vagyok, szóval szintén átlátom a helyzetet, de teljesen más a véleményem, mint egy korábbi 17 éveseké. Én járok is rendszeresen diszkóba. Amiket korábban írtak, azt tipikusan azok mondják, akik utálják a diszkókat, vagy igazából szívesen mennének, de nem engedik őket. Szóval általában kevés, vagy 0 tapasztalattal.
Én SENKIT sem ismerek, aki azért jár oda, hogy qrjon. Olyat is csak elvétve, aki csinálta már szórakozóhelyen. És nem azért, mert megtörténik, csak nem tudok róla. Kisváros, gyorsan terjednek a hírek, jobban ismerem a többi embert kb, mint saját magamat.
Az meg a lehető legnagyobb hülyeség, hogy minden 2. ember fogyaszt drogot. Alapból nincs ennyinek pénze rá. :D Az alkohollal nem vitatkozom, kb mindenki iszik, de az ismerősi köröm kb 95%-a még csak nem is látott semmiféle drogot, nem hogy próbálták volna.
Csak ezt szerettem volna elmondani. Mert totális nagy téveszmék keringenek körbe. Lehet, hogy van pár igénytelen szórakozóhely, ahol ezek mennek, DE NEM ÁLTALÁNOS.
Egyébként engem zárásig engednek. (hajnali 3 felénk) Ez így van most is, és így volt 3 éve is. Tudom, hogy nem gyerekek válaszát vártad, de az elengedés kérdésében a szüleim sem tudtak volna mást mondani.
15 évest semeddig,max osztálybuliba,sulibuliba,szülinapi buliba.
16 évest 11ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!