Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Erre mi a magyarázat? (többi...

Erre mi a magyarázat? (többi lent)

Figyelt kérdés
Öcsém 13 éves. A minap anyukám takarított a szobájában (nincs itthon)és talált 6 tele üveg "romlott üdítőt" és őrjöngött,hogy mit keres ott. Viccesen megjegyeztem,hogy úgy néz ki mint a pisi. Anyukám megszagolta,és az van benne......Én nem értem. Most akkor öcsém egy elmebeteg? Vagy mi van vele? Mért csinálja ezt? Én lány vagyok,lehet ez valami..nem tudom. Vagy csak lusta? (megjegyezném hogy a wc a szobája mellett van)
2014. márc. 30. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt a fél világot körbekürtölnéd tesód hülyeségével, és először őt kérdezném meg. Ha valóban csak lustaságból pisil a flakonokba, letépném a fülét.
2014. márc. 30. 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát valami nem 100-as nála az biztos. De először kérdezzetek rá, hogy miért csinálja ezt.
2014. márc. 30. 14:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
öcséd nagyon kreatív
2014. márc. 30. 16:12
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Engem mindig lebasztak szuleim ha ejjel felkeltettem oket a maszkalassal. Es mivel egesz nap csak recskaztam, eleg sokat kellett hugyoznom. Igy adodott a gondolat h egyszerubb lenne a szobamban egy flakonba hugyozni. A terv ott bukott meg h tul nagy volt a farkam mar akkor is es nem ment bele a flakon szajaba igy ment mindenfele. Aztan letettem errol az egyebkent mesteri tervemrol.
2014. márc. 30. 16:41
 5/8 A kérdező kommentje:
hát azt mondta azért mert hogy beteg volt és nem bírt kimenni. De ez nem igaz,mert annyira nem volt beteg. Tudjuk. És most talált anyukám MÉG többet. Szóval eldugni még nagyobb fáradtság mint kimenni wcre.. Én ezt egyszerűen nem hiszem el..Amúgy meg hiába kürtölöm világgá itt,úgy sem ismertek,ismeritek őt.
2014. márc. 30. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:

De ha már el akarta titkolni, miért nem vitte ki a kukába mikor nincs otthon senki?

Amúgy ennyi idősen én is pisiltem üvegbe, én azért mert nem akartam hogy a szüleim megtudják hogy ilyen későn még ébren vagyok, de kiöntöttem rögtön a tetőablakon :DD

16/f

2014. márc. 31. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is szoktam ilyet csinálni lány létemre, bár igaz kissé macerásabb ugye, viszont én csak akkor csinálok ilyet, ha a) nem akarom, hogy megtudják, hogy ébren vagyok b) nincs erőm kimenni, bár ez szerencsére ritkább mostanában
2014. ápr. 3. 00:50
 8/8 A kérdező kommentje:
ez az amit én se értek..:D Csomószor egyedül van itthon..mindenesetre fura...
2014. ápr. 3. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!